20.1.15

Θύμα της μονταζιέρας και η Νάντια Βαλαβάνη...



Στη βούληση του ΣΥΡΙΖΑ να αιτηθεί τεχνική επέκταση προκειμένου να υπάρξει η δυνατότητα αναδιαπραγμάτευσης του προβλήματος του χρέους και κατάθεσης του προγράμματος του κόμματος αναφέρθηκε η υποψήφια βουλευτής του κόμματος στη Β' Αθηνών Nάντια Βαλαβάνη μιλώντας στον...
ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 984.
Οι δηλώσεις της παραποιήθηκαν από το σάιτ του σταθμού, γράφοντας ότι η Ν. Βαλαβάνη μίλησε για τεχνική παράταση του μνημονίου.
«Μίλησα μόνο για τεχνική επέκταση –δεν είπα ποτέ τη λέξη μνημόνιο ούτε πρόγραμμα- και εννοούσα την επέκταση για την κάλυψη των ομολόγων και μόνο» δήλωσε στο ΤΡΡ η Νάντια Βαλαβάνη.
Επί λέξη, η δήλωσή της, χωρίς τις "παρεμβάσεις" του Αθήνα 984 είχε ως εξής:
«Εμείς ξεκινάμε από την αρχή. Καταθέτουμε το όλο πρόγραμμα το δικό μας στη θέση ενός προγράμματος που βγήκε από το εξωτερικό με αποκλειστικό στόχο να συνεχίσουν να πληρώνονται τα μνημόνια γιατί αυτό είναι το πρόγραμμα των δανειστών. Θα ζητήσουμε τεχνική επέκταση για να υπάρχει η δυνατότητα αναδιαπραγμάτευσης ακριβώς του προβλήματος του χρέους και κατάθεσης του δικού μας προγράμματος , πραγματικών μεταρρυθμίσεων και όχι απόμεταρρυθμίσεων….».

avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: