2.1.15

Σαχινίδης και Πεταλωτής οι εκπρόσωποι Τύπου...

Το κείμενο της διακήρυξης του νέου κόμματος, αναμένεται να παρουσιαστεί αύριο το απόγευμα στο Μουσείο Μπενάκη. Μαζί θα γνωστοποιηθούν και επισήμως, αφού...
από την πρώτη δήλωση του πρώην πρωθυπουργού σήμερα, είναι απολύτως σαφή, η ιδεολογική ταυτότητα και η φυσιογνωμία του νέου κόμματος Παπανδρέου.

Σύμφωνα με άτυπη ενημέρωση των στενών συνεργατών του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Πεταλωτή, Γιώργου Ελενόπουλου και Συμεών Κεδίκογλου, το κόμμα επρόκειτο εξ αρχής να ιδρυθεί στις 3 Ιανουαρίου. Για αυτό και αύριο, στην επίσημη πρώτη του, θα ανακοινωθούν μαζί με την Διακήρυξη, το κείμενο πολιτικών θέσεων και το καταστατικό, που θα τεθούν σε διαβούλευση από την ίδια στιγμή και ως την διεξαγωγή του Συνεδρίου.

Αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση της Διακήρυξης από τον Γιώργο Παπανδρέου, θα ξεκινήσει η συλλογή υπογραφών, η οποία πάντως, δεν θα κλείσει στις 200 υπογραφές που απαιτούνται.

Εκπρόσωποι Τύπου του νέου κόμματος ορίζονται ο Γιώργος Πεταλωτής και ο Φίλιππος Σαχινίδης, ενώ τα γραφεία του κόμματος θα βρίσκονται κοντά στο μέχρι σήμερα ‘στρατηγείου’ του ιδρύματος Ανδρέα Παπανδρέου στην οδό Πειραιώς.
Αξίζει να αναφερθεί ότι η χρηματοδότηση θα προέρχεται από συνεισφορά των πολιτών...
matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: