14.1.15

Δούρου: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος να φέρει τη μεγάλη αλλαγή...

Ρένα Δούρου: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος να φέρει τη μεγάλη αλλαγή
Συνέντευξη στην Guardian παραχώρησε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, η οποία αναφέρθηκε σε μια ενδεχόμενη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές.
"Έρχονται εδώ και λένε αυτά τα πράγματα για τον ΣΥΡΙΖΑ. Ότι είναι προάγγελος του χάους. Και ρωτώ: ποιο είναι το χάος; Τα...
τελευταία πέντε χρόνια δεν έγινε καμία διαρθρωτική μεταρρύθμιση και όλοι είδαμε τις πολιτικές που οδήγησαν στο χάος", τονίζει η Ρένα Δούρου, υπογραμμίζοντας πως αν ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει, θα είναι μια ιστορική ημέρα, όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για την Ευρώπη.
"Από την ίδρυση του σύγχρονου ελληνικού κράτους, το 1821, δεν υπήρξε ποτέ η Αριστερά στην εξουσία. Η Αριστερά μπορεί και θα φέρει μία ανάσα φρέσκου αέρα", τόνισε μεταξύ άλλων η Ρ. Δούρου και συμπλήρωσε:
"Όλοι οι φίλοι μου είναι οικονομικοί μετανάστες. Έφυγαν για να ξεφύγουν από τη φτώχεια και την ανεργία που χτύπησε ρεκόρ. Όσοι από εμάς έχουν παραμείνει αντιμετωπίζουν έναν διπλό πόλεμο: να λύσουν τα άμεσα προβλήματα, αλλά και να αποκαταστήσουν την αξιοπιστία και την αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος που έχει καταστραφεί. Στο ΣΥΡΙΖΑ είμαστε έτοιμοι να αδράξουμε την ευκαιρία και να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις για να φέρουμε την αλλαγή".

Δεν υπάρχουν σχόλια: