12.1.15

ΣΥΡΙΖΑ: Οι απαράδεκτες δηλώσεις Ντινόπουλου, φανερώνουν...

... το σημείο στο οποίο έχουν φτάσει οι εκλεκτοί του Σαμαρά (BINTEO)...
«Τα όσα απαράδεκτα αναφέρει σε προεκλογική του συγκέντρωση ο πρώην υπουργός Εσωτερικών κ.Ντινόπουλος, όπου μεταξύ άλλων μιλά ακόμα και για χρηματισμό του κ.Κουβέλη, δείχνουν το πολιτικό επίπεδο των στελεχών της ΝΔ»
Oλόκληρη η...
ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τις απαράδεκτες δηλώσεις του Α. Ντινόπουλου:

«Τα όσα απαράδεκτα αναφέρει σε προεκλογική του συγκέντρωση ο πρώην υπουργός Εσωτερικών κ.Ντινόπουλος, όπου μεταξύ άλλων μιλά ακόμα και για χρηματισμό του κ.Κουβέλη, δείχνουν το πολιτικό επίπεδο των στελεχών της ΝΔ και το σημείο στο οποίο έχουν φτάσει οι εκλεκτοί του κ.Σαμαρά λίγες μέρες πριν ο ελληνικός λαός τους δείξει την οριστική πόρτα εξόδου».

Οι απαράδεκτες δηλώσεις Ντινόπουλου στην κατ' οίκον προεκλογική ομιλία:

Στο ιλαρό κρεσέντο κινδυνολογίας και χυδαιότητας, ο απερχόμενος υπουργός Εσωτερικών, δεν παρέλειψε να επαναφέρει μεταξύ άλλων την πιθανότητα του Grexit. Ανακοίνωση για τις χυδαιότητες Ντινόπουλου εξέδωσε η ΔΗΜΑΡ, καθώς ο απερχόμενος υπουργός Εσωτερικών αναφέρεται στον Φ. Κουβέλη λέγοντας (χωρίς να είναι ξεκάθαρο αν αναφέρεται κυριολεκτικά σε εξαγορά ή σε πολιτική τιμωρία) ότι «πληρώθηκε καλά». Να σημειωθεί ότι το υποτιθέμενο «τεράστιο κόστος» για το χαρτί για τα ψηφοδέλτια, ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ, είναι στην πραγματικότητα, σύμφωνα με τη Διαύγεια, μόλις 1.452.000 ευρώ!

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από την ομιλία του πανικόβλητου βουλευτή και απερχόμενου υπουργού της ΝΔ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: