25.1.15

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σε ρόλο ειρηνοποιού στο Κερατσίνι...


Τον ρόλο του ειρηνοποιού κλήθηκε να αναλάβει το μεσημέρι ο υποψήφιος στη Β΄Αθήνας με τον ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, καθώς απέτρεψε την πρόκληση σοβαρού επεισοδίου σε εκλογικό κέντρο της Β΄ Πειραιώς.

«Πρωταγωνιστές» της έντασης ήταν ο...
δήμαρχος Κερατσινίου, Χρήστος Βρεττάκος και ο υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, Παντελής Καμμάς, οι οποίοι αφού λογομάχησαν για αρκετή ώρα λίγο έλειψε να μετατρέψουν το χώρο σε... ρινγκ.

Οι δύο άντρες βρέθηκαν στο συγκεκριμένο εκλογικό τμήμα, έπειτα από τις καταγγελίες που υπήρξαν για επιθέσεις οπαδών της Χρυσής Αυγής, εναντίον στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και του ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Ξαφνικά, οι δύο τους ήρθαν τετ-α-τετ με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν οι αντεγκλήσεις. Από την πλευρά του ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει ότι δέχτηκε φραστική επίθεση από δήμαρχο Κερατσινίου.

«Πέρασα μια βόλτα από το συγκεκριμένο εκλογικό κέντρο, όπως και από πολλά άλλα της Β Πειραιώς. Ρώτησα πως πάνε τα πράγματα, για να να δεχτώ τότε την απάντηση του κ. Βρεττακού: "Η νεκροψία θα δείξει. Από αύριο το πρωί δεν θα τολμάτε να κυκλοφορείται στους δρόμους". Του είπα ότι δεν χρειάζεται τόση αλαζονεία», λέει ο Παντελής Καμμάς στο protothema.gr και τονίζει:« Συνέχισε να με προκαλεί με διάφορες προσβλητικές εκφράσεις τόσο για εμένα όσο και για τον πολιτικό χώρο που εκπροσωπώ».

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Κερατσινίου, Χρήστος Βρεττάκος κάνει λόγω στο protothema.gr για χιούμορ το οποίο έκανε στο υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.

«Του είπα απλώς πως καταφέρατε να κόμμα του 45% να το φτάσετε τόσο χαμηλά. Και ότι με όσα κάνατε καιρός ήταν να μείνετε στο περιθώριο. Του έκανα πλάκα δεν ξέρω γιατί το εξέλαβε διαφορετικά», λέει ο Χρήστος Βρεττάκος.

Το σίγουρο είναι, πάντως, πως τα αίματα άναψαν και η κατάσταση λίγο έλειψε να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Όμως, χάρη στη έγκαιρη παρέμβαση του Παναγιώτη Λαφαζάνη, το κλίμα αποφορτίστηκε και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα...
protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια: