7.1.15

Χάθηκε χωρίς ελπίδα, στη Χαλκίδα...

Νέο ακροδεξιό κρεσέντο Σαμαρά...

Με αφορμή την επίθεση στη Γαλλία, ο Α. Σαμαράς κατά την ομιλία του στη Χαλκίδα βρήκε ακόμα μια ευκαρία να εκμεταλλευτεί μια...
τραγωδία για να στηρίξει την αντιμεταναστευτική του ρητορική τονίζοντας « είδατε τι έγινε στην Γαλλία και εδώ και καλούν και άλλους μετανάστες μοιράζουν ιθαγένεια».

Ο Α. Σαμαράς πρόσθεσε πως ο ίδιος κατά την εισήγηση του, όταν η Ελλάδα είχε την ευρωπαϊκή προεδρία, έθεσε το θέμα της παράνομης μετανάστευσης.

«Εμείς θέσαμε το θέμα της παράνομης μετανάστευσης στην Ευρώπη. Πάνω από το 90% των μεταναστών δεν έχουν δικαίωμα για πολιτικό άσυλο. Μερικοί δεν το έχουν καταλάβει ακόμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται αλλού και προσκαλεί μετανάστες. Ο Ολάντ, ο σοσιαλιστής έβγαλε τον στρατό και κάποιοι μοιράζουν ιθαγένειες. Ο λαϊκισμός θέλει να μας πάει προς τα πίσω. Δεν θέλουν χαθούν τα προνόμια των συνδικαλιστών που τους παραμερίσαμε εμείς και τώρα θέλουν να πάρουν την ρεβάνς»

Στη συνέχεια πέρασε στην τρομοκρατία. «Αν ο ΣΥΡΙΖΑ εφαρμόσει τα όσα υποστηρίζει τότε θα χαθούν σημαντικά κοινοτικά κονδύλια που έχει ανάγκη η χώρα για την ανάπτυξη» τόνισε.

Υποστήριξε ότι αν εφαρμοστούν τα όσα λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, η χώρα θα χάσει τα χρήματα του ΕΣΠΑ, τις αγροτικές επιδοτήσεις, τη ρευστότητα στο τραπεζικό σύστημα και την πιστωτική επέκταση από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. «Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να συζητήσει από την αρχή όλους τους κανόνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης κάτι που δεν γίνεται. Κάποιοι πάνε να τινάξουν στον αέρα όλα εκείνα που πετύχαμε» ανέφερε...

left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: