23.1.15

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΕΠΕΝΔΥΣΗ...


Η νέα πολιτικοοικονομική εφημερίδα στα περίπτερα όλης της χώρας ΕΚΤΑΚΤΩΣ σήμερα Παρασκευή 
«Αλλάζουν όλα»- Νέο πολιτικό σκηνικό και νέες ισορροπίες στη Βουλή-οι προτεραιότητες και οι παγίδες για τη νέα κυβέρνηση- Πρόσωπο κλειδί για την προεδρία της Δημοκρατίας ο... Δ. Αβραμόπουλος – Το μεγάλο στοίχημα της αυτοδυναμίας για το ΣΥΡΙΖΑ, οι πρωτοβουλίες για κλίμα εθνικής συνεννόησης και η αποφυγή δεύτερων εκλογών – Δείπνα και συμμαχίες για την επόμενη μέρα στην Κεντροδεξιά.

Μεγάλη δημοσκόπηση της RASS - Σημαντική επιδείνωση όλων των στοιχείων εις βάρος της ΝΔ - Η διαφορά στην πρόθεση ψήφου έχει διευρυνθεί, με τον ΣΥΡΙΖΑ να καταγράφει προβάδισμα ασφαλείας 4,8%. - Προηγείται το Ποτάμι, στη μάχη για την τρίτη θέση (6,4%) και φαίνεται να αποκτά μια σχετικά διακριτή διαφορά έναντι του ΚΚΕ (5,4%) και της Χρυσής Αυγής (5,1%).

Νταβός – Οι ΗΠΑ και πάλι κυρίαρχες του παιχνιδιού – Εντυπωσιακή παρουσία της Κίνας.

Ανοιξε η πόρτα της Ευρώπης για τα μεταλλαγμένα - Το Ευρωκοινοβούλιο ψήφισε ρύθμιση με την οποία στο εξής τα κράτη-μέλη θα αποφασίζουν εάν θα επιτρέπουν την καλλιέργεια τους εντός των συνόρων τους.

Διαβάστε ακόμα στην «Επένδυση plus»

«Νέο Μοντέλο» - Το σχέδιο ΣΥΡΙΖΑ για τη δημόσια περιουσία - Στο προσκήνιο οι διακρατικές συμφωνίες με Κίνα, Ρωσία αλλά και χώρες του αραβικού κόσμου - Τα 3 δισ. ευρώ μπορεί να φθάσουν εντός του έτους τα έσοδα από «ώριμες» επενδύσεις
«Εκροές καταθέσεων» - Ενέσεις ρευστότητας απο τον ELA σταθεροποιούν το τραπεζικό σύστημα.
«Απάντηση στην κρίση η αναδιάρθρωση του χρέους» - Συνέντευξη του Λάντον Τόμας των «New York Times».

Ειδικό 20σέλιδο ένθετο «Εκλογές 2015»

«Με ανοιχτά χαρτιά μπροστά στις κάλπες» Χρηστικές πληροφορίες, παραλειπόμενα, κίνηση υποψηφίων αλλά και οι προβλέψεις των στοιχηματικών γραφείων.
Μιλούν: Ευαγγελος Μεϊμαράκης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Κωστής Χατζηδάκης, Αδωνις Γεωργιάδης, Σπύρος Λυκούδης, Φίλιππος Σαχινίδης, Νίκος Φίλης, Γιώργος Φλωρίδης, Νικήτας Κακλαμάνης, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, Γιάννης Μιχελάκης, Γιάννης Παππάς, Θόδωρος Μαργαρίτης, Κώστας Ξυλούρης, Γεωργία Πανοπούλου, Σταυρούλα Αντωνάκου, Στάθης Λεουτσάκος.
Γράφουν: Πάνος Καμμένος, Ντόρα Μπακογιάννη, Γιώργος Κουμουτσάκος, Νίκος Σοφιανός, Κώστας Καραμανλής (του Αχιλλέα), Οδυσσέας Βουδούρης, Ελενα Κουντουρά, Αθηνά Δρέττα, Ανδρέας Καρίτζης, Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης, Αλέξανδρος Παρασκευόπουλος.

Μαζί τέσσερις μεγάλες προσφορές:

Στέλιος Καζαντζίδης - Της γερακίνας γιος

Μια ξεχωριστή προσφορά. Πρόκειται για μια σειρά 10 CD και ενός DVD – τιμή στον μεγαλύτερο λαϊκό τραγουδιστή, τον Στέλιο Καζαντζίδη.

Εκτάκτως την Παρασκευή το 8ο cd "Της γερακίνας γιος", από την μοναδική αυτή συλλογή με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Στέλιου Καζαντζίδη με τίτλο «Η φωνή μου όλη».

Επίσης

Νταϊάνα Κόχυλα - Μακαρονάδες του καλού καιρού

Εκτάκτως την Παρασκευή με την Επένδυση ένα βιβλίο γεμάτο συνταγές για μακαρονάδες και ζυμαρικά. Πιάτα εύκολα, νόστιμα, γρήγορα, οικονομικά αλλά υγιεινά και θρεπτικά από την Νταϊάνα Κόχυλα

Ακόμα

Mad about the boy

Το τρίτο και τελευταίο CD με 20 αγαπημένα slow τραγούδια από όταν τα ζευγάρια χόρευαν αγκαλιασμένα.

Εκτάκτως την Παρασκευή

Και για τους μικρούς μας φίλους

Rabbids Invasion

Εκτάκτως την Παρασκευή με την ΕΠΕΝΔΥΣΗ έρχεται η αγαπημένη σειρά των παιδιών Rabbids invasion

78 επεισόδια μεταγλωτισμένα στα ελληνικά σε 10 DVD

Την Παρασκευή το 2ο DVD

Νέα Εποχή – Νέα Εφημερίδα

Η οικονομία και η πολιτική ξαναγράφονταιparapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: