12.1.15

Κουβέλης: Η επόμενη μέρα δεν θα είναι εύκολη...



Δύναμη ευθύνης, που θα εγγυηθεί την πολιτική αλλαγή στη χώρα με αξιοπιστία και σταθερότητα, χαρακτηρίζει ο Φώτης Κουβέλης το σχήμα Πράσινοι-ΔΗΜΑΡ, με το οποίο κατέρχεται στις εκλογές, ως ...
συν-επικεφαλής και υποψήφιος στη Β’ Αθηνών.

Απευθυνόμενος εμμέσως προς τον ΣΥΡΙΖΑ επαναδιατυπώνει την πρόταση για προοδευτική διακυβέρνηση και προειδοποιεί ότι η επόμενη ημέρα δεν θα είναι εύκολη και «μπορεί να αποδειχτεί και επώδυνη, εάν δεν καμφθούν οι μαξιμαλισμοί και η καλλιέργεια ψευδαισθήσεων».

Σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» και αναφερόμενος στη δημοσκοπική εικόνα του συν συνδυασμού Πράσινοι-ΔΕΗΜΑΡ, ο κ. Κουβέλης σημειώνει: «Προφανώς δεν μας ικανοποιεί η σημερινή δημοσκοπική εικόνα όπως καταγράφεται. Πρέπει ωστόσο να επισημάνω ότι το σχήμα Πράσινοι-Δημοκρατική Αριστερά που συγκροτήσαμε έχει ζωή ολίγων μόνο ημερών. Θα πρότεινα λοιπόν να περιμένουμε. Προσωπικά έχω τη βεβαιότητα ότι ο συνδυασμός μας θα τα καταφέρει. Θα μπούμε στη Βουλή, γιατί η πολιτική ζωή και η κοινωνία έχουν ανάγκη μια δύναμη ευθύνης που θα σταθεί απέναντι στις ασφυκτικές πολώσεις και θα εγγυηθεί αλλαγή με ευθύνη και αξιοπιστία».

«Εμείς κοιτάμε τους Έλληνες πολίτες στα μάτια. Και τους λέμε: Η Βουλή ήταν φτωχή. Μην τη φτωχύνετε με την ψήφο σας ακόμα περισσότερο. Η παρουσία των δυνάμεων της Ανανεωτικής Αριστεράς και της Πολιτικής Οικολογίας στο Κοινοβούλιο είναι απαραίτητη όχι για την αυτοσυντήρηση των στελεχών τους, αλλά για την ίδια την ποιότητα της πολιτικής μας ζωής», σημειώνει ακόμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: