11.1.15

Γαβαλάς: Χρησιμοποιήθηκα ως εξιλαστήριο θύμα...



...και οι κλέφτες είναι έξω...
«Χρησιμοποιήθηκα από το ελληνικό Δημόσιο ως το εξιλαστήριο θύμα, προκειμένου να φανεί πως πλέον το σύστημα κάνει σωστή δουλειά και πως τώρα στην Ελλάδα και οι επώνυμοι τιμωρούνται. Όμως, εγώ ...

ούτε έκανα ξέπλυμα μαύρου χρήματος ούτε έκλεψα από το Δημόσιο, όπως έκαναν όσοι θα έπρεπε να τιμωρηθούν. Γιατί στην πλειονότητά τους αυτοί που έκλεψαν είναι έξω. Ήμουν ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας , που, λόγω της κρίσης και κάποιων ανθρώπων της εταιρείας μου, τους οποίους λανθασμένα εμπιστεύτηκα, έπεσα έξω. Εγώ χρωστάω, δεν έκλεψα και θέλω να πληρώσω», δηλώνει με πικρία ο Λάκης Γαβαλάς στο «Έθνος της Κυριακής».

«Εδώ και καιρό προσπαθώ να δώσω ως αντάλλαγμα για τα χρέη μου στο Δημόσιο, τα οποία είναι 17 εκατ. ευρώ, το κτίριο όπου στεγάζονταν οι επιχειρήσεις μου στην Κάντζα, που έχει εκτιμηθεί ότι αξίζει από 42 μέχρι 37 εκατ. ευρώ. Μάλιστα, ο κ. Σγουρός είχε προτείνει να στεγαστούν στο κτίριο οι υπηρεσίες της Περιφέρειας. Έτσι, το κράτος θα γλίτωνε 10 εκατ. ευρώ τα οποία δίνει κάθε χρόνο σε ενοίκια. Το θέμα, όμως, για διάφορους λόγους έχει μπλοκάρει και το κτίριο έχει λεηλατηθεί πολλές φορές», αποκαλύπτει ο κ. Γαβαλάς, περιγράφοντας την περιπέτεια στην οποία τον έβαλε η… γραφειοκρατία.
 «Αναγκάστηκα, παρόλο που είμαι σε κακή οικονομική κατάσταση, να προσλάβω φύλακες. Η αστυνομία δεν ενδιαφέρεται. Την καλέσαμε και μας είπε πως δεν μπορεί να κάνει κάτι. Το κτίριο είναι δεσμευμένο, αλλά και όλη μου η περιουσία, όπως το σπίτι μου στην Κηφισιά και το εξοχικό μου στη Μύκονο, το οποίο επίσης έχει λεηλατηθεί. Εγώ εξακολουθώ να συλλαμβάνομαι για τα χρέη μου, ενώ όλα τα χρήματα που παίρνω από το Dancing With The Stars τα παίρνει το ΣΔΟΕ. Παρόλο που υπάρχει τρόπος να πληρωθούν τα χρέη, η υπόθεση έχει παγώσει».

" Έθνος της Κυριακής"

Δεν υπάρχουν σχόλια: