22.1.15

Φίλης: Δεν επιδιώκουμε δεύτερες εκλογές...

Φίλης: Δεν επιδιώκουμε δεύτερες εκλογές
HXHTIKO...
Ο υποψήφιος στη Α’ Αθήνας με τον ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, μίλησε στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για την επόμενη μέρα των εκλογών και τις ενδεχόμενες...
συνεργασίες.

«Για να δούμε ποιοι θα συνεργαστούν μαζί μας, πρέπει να δούμε ποιοι θα μπουν στη Βουλή. Το βασικό είναι τι θα ψηφίσει ο λαός. Θα ζητήσουμε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, να μας δώσει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης. Να παρουσιάσουμε το πρόγραμμά μας στη Βουλή και όποιος νομίζει ότι συμφωνεί ψηφίζει. Θα τεθούν ζητήματα στα άλλα κόμματα και πρώτα στα κόμματα της αριστεράς όπως το ΚΚΕ», σχολίασε αρχικά ο κ. Φίλης και συνέχισε:

«Συζητούμε μέτρα κοινωνικής σωτηρίας τα οποία έχουν ως σημαντικό προαπαιτούμενο τη μείωση του δημόσιου χρέους. Το πρόγραμμά μας είναι σαφές και όποιος συμφωνεί να ψηφίσει. Δεν πηγαίνουμε όμως σε διαδικασίες διαφθοράς του καινούριου. Θα έχει ευρύτερο χαρακτήρα αυτή η κυβέρνηση η οποία όμως θα έχει συγκροτηθεί στη βάση ενός ψηφισμένου προγράμματος».

«Δεν επιδιώκουμε δεύτερες εκλογές. Ξέρουμε ότι οι εκλογές σε έναν μήνα π.χ δημιουργεί μια έκβαση που δεν την γνωρίζουμε».
Ακουστε το Ηχητικο, ΕΔΩ...

πηγη enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: