17.1.15

Δείτε το σποτ του ΠΑΣΟΚ με μηνύματα για την πρώτη... πτήση του Αλ.Τσίπρα...

«Θα ήθελα να σας ανακοινώσω με χαρά ότι αυτή είναι η πρώτη μου πτήση... Είστε οι πρώτοι μου επιβάτες... Πετάμε στα 3.000 μέτρα, όχι, όχι... στα 3.000 πόδια... ή μήπως είναι χέρια;», ακούγεται να...
λέει ο κυβερνήτης του αεροσκάφους στους πανικόβλητους επιβάτες.
Μπορεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος να υποστηρίζει ότι στην εκλογική αναμέτρηση της επόμενης Κυριακής μεγαλύτερη σημασία έχει «όχι το ποιος θα κυβερνήσει, αλλά προς τα πού θα πάει η χώρα, τα επόμενα πάρα πολλά χρόνια», όμως στο προεκλογικό σποτ που έδωσε στη δημοσιότητα το ΠΑΣΟΚ στρέφει τα βέλη του στον ΣΥΡΙΖΑ και στον Αλέξη Τσίπρα.


Το μήνυμα που θέλει να περάσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος για τον Αλέξη Τσίπρα είναι προφανές: Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ είναι άπειρος, παίρνει το τιμόνι της χώρας -ή κατ' αναλογία με το περιεχόμενο του προεκλογικού σποτ- αναλαμβάνει το πηδάλιο του αεροσκάφους για πρώτη φορά και μπερδεύει μεταξύ τους βασικά πράγματα, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει για την ασφάλεια των επιβατών του αεροσκάφους ή για το μέλλον της χώρας σε μια πολύ κρίσιμη συγκυρία.

«Θα ήθελα να σας ανακοινώσω με χαρά ότι αυτή είναι η πρώτη μου πτήση... Είστε οι πρώτοι μου επιβάτες... Πετάμε στα 3.000 μέτρα, όχι, όχι... στα 3.000 πόδια... ή μήπως είναι χέρια;», ακούγεται να λέει ο κυβερνήτης του αεροσκάφους στους πανικόβλητους επιβάτες.

«Στις 26 Ιανουαρίου η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί. Το ΠΑΣΟΚ με γνώση, ευθύνη και εμπειρία εγγυάται την σταθερότητα που έχει ανάγκη η χώρα» είναι το μήνυμα με το οποίο ολοκληρώνεται το προεκλογικό σποτ του ΠΑΣΟΚ.

Το βίντεο που ετοίμασαν οι συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου μοιάζει να κινείται στο κλίμα που εισήγαγε στην τρέχουσα προεκλογική περίοδο ο Πάνος Καμμένος με το σποτάκι που δείχνει το τρενάκι και τον πιτσιρικά που δεν μπορεί να σταματήσει τον εκτροχιασμό της αμαξοστοιχίας και αναγκάζεται να καταφύγει στη βοήθεια του προέδρου των ΑΝΕΛ.

Ειδικό ενδιαφέρον στο βίντεο έχει και η χαρούμενη αεροσυνοδός, στο πρόσωπο της οποίας κάποιοι έσπευσαν να παραλληλίσουν τη μαχητική Ζωή Κωνσταντοπούλου, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.





protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια: