16.1.15

Παροξυσμός Μουρούτη κατά ΣΥΡΙΖΑ...

...στη διακομματική επιτροπή...

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ στη διακομματική επιτροπή, Γιώργος Μουρούτης απαίτησε κατά την διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης της επιτροπής να...
"πέσει" μαύρο στην ΕΡΤ3 και επιτέθηκε εκ νέου στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Λάκη Λαζόπουλο.

Κατά την διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης της διακομματικής, ο Γιώργος Μουρούτης απαίτησε να αφαιρεθεί τηλεοπτικός χρόνος από τον ΣΥΡΙΖΑ, τόσος όσο διήρκεσε η τελευταία εκπομπή Αλ-Τσαντίρι. Επίσης απαίτησε να πέσει μαύρο στην ΕΡΤ 3 εξαιτίας αθέμιτου ανταγωνισμού.

Ο Γ. Μουρούτης επιτέθηκε ξανά κατά του ρ/σ Στο Κόκκινο καθώς κατέθεσε, πρόταση για κοινή διακομματική απόφαση στην οποία θα καταδικάζεται η  συμπεριφοράς του διευθυντή του σταθμού, Κώστα Αρβανίτη – κατηγορώντας τον ότι δυναμιτίζει το πολιτικό κλίμα.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ στην διακομματική επιτροπή κατήγγειλε τον ΣΥΡΙΖΑ για παράνομη αφισοκόλληση και ζήτησε να του αφαιρεθούν χρήματα έναντι προστίμων απο την εκλογική του επιχορήγηση, ενώ στην γραμμή Μουρούτη συντάσσεται και το Ποτάμι, συμφωνώντας στην επιβολή προστίμου στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Απο την επίθεση του Γ. Μουρούτη δεν γλίτωσε και ο Λάκης Λαζόπουλος, τον οποίο κατηγόρησε ότι προπαγανδίζει τον ΣΥΡΙΖΑ και απαίτησε να αφαιρεθεί τηλεοπτικός χρόνος απο το ΣΥΡΙΖΑ όσο διήρκεσε και η τελευταία εκπομπή του κ. Λαζόπουλου.

Όσον αφορά την ΕΤ3 που εδώ και λίγες μέρες είναι ξανά στον "αέρα" ψηφιακά και στην Αττική θεωρεί ότι είναι ένα παράνομο πειρατικό κανάλι και ζήτησε να κλείσει άμεσα, θεωρώντας μάλιστα ότι η ψηφιακή αναμετάδοση της Ετ3 είναι αθέμιτος ανταγωνισμός εις βάρος της DIGEA!

Με αφορμή τη σημερινή συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής, ο Κώστας Πουλάκης, υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β' Αθηνών, μέλος της Π.Γ. και εκπρόσωπος του κόμματος στην επιτροπή, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Από τη σημερινή συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής μπορούν να βγουν ενδιαφέροντα συμπεράσματα. Είναι σαφές ότι βρισκόμαστε ενώπιον μίας ανίερης συμμαχίας όλων έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακόμα και αν παραβλέψει κανείς τις –ούτως ή άλλως φαιδρές– απαιτήσεις του κ. Μουρούτη να καταγγείλει η διακομματική επιτροπή τον ΣΥΡΙΖΑ για τα πάντα, ακόμα και για τις παροιμίες, δεν μπορεί να μην σταθεί στην επιμονή του ΚΚΕ να πραγματοποιήσει την προεκλογική του συγκέντρωση τη μέρα που παραδοσιακά, εδώ και 40 χρόνια, ανήκει στην αξιωματική αντιπολίτευση. Και, πολύ περισσότερο, δεν μπορεί να παραβλέψει τη στήριξη που απλόχερα παρείχαν άπαντες, και κυρίως η απερχόμενη συγκυβέρνηση, στον Περισσό.

Ευτυχώς, οι πολίτες έχουν κρίση και αντιλαμβάνονται πλήρως σε τι αποσκοπούν τέτοιου είδους μεθοδεύσεις.

Και παράλληλα, επειδή οι καιροί είναι «πονηροί» και επειδή πληθαίνουν οι πληροφορίες για φαινόμενα δυσλειτουργιών, αλλά και ανεξήγητων αποκλίσεων από τους εκλογικούς κανόνες, όπως π.χ. η κατάθεση αιτήσεων προτίμησης από τους δικαστικούς αντιπροσώπους και για μονοεδρικές περιφέρειες, για πρώτη φορά στα χρονικά, ρώτησα εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ τον υπηρεσιακό Υπουργό Εσωτερικών, κ. Θεοχαρίδη, εάν μπορεί να εγγυηθεί την ασφαλή, διαφανή και αδιάβλητη διεξαγωγή των εκλογών, για την οποία και με διαβεβαίωσε. Αναμένουμε...
stokokkino.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: