12.1.15

Κλείνουν τη φωνή του "Κόκκινου" στη Θεσπρωτία, ενόψει περιοδείας Σαμαρά...


"Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα ακόμη μαύρο στην ελεύθερη έκφραση. 
Αυτό, που ο κ.Σαμαράς συμμετείχε χθες στη Γαλλία υπέρ της ελεύθερης έκφρασης, είναι μία ανακολουθία"...
Σφοδρότατες πιέσεις δέχθηκε η ιδιοκτησία του σταθμού Ράδιο Ηγουμενίτσα (σας έχουμε ενημερώσει εδω) που αναμεταδίδει πρόγραμμα του ρ/σ Στο Κόκκινο, από...
πρώην και υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ, ώστε να σιγήσει η φωνή του σταθμού πριν από 

την περιοδεία Σαμαρά στην περιοχή, δηλώνει στο Κόκκινο ο δημοσιογράφος της ΕΡΑ Ιωαννίνων Σωτήρης Αργύρης. Για το θέμα, το οποίο έγινε γνωστό από το Σάββατο και προκαλεί ερωτήματα ως προς την απόφαση του ιδιοκτήτη του σταθμού Ράδιο Ηγουμενίτσα, που αναμετέδιδε το πρόγραμμα του σταθμού μας, να βάλει λουκέτο στο σταθμό, δύο εβδομάδες πριν τις εκλογές, καθώς υπάρχουν πολλές αντιδράσεις από τους πολίτες της Θεσπρωτίας, ο κ. Αργύρης είπε:





"Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα ακόμη μαύρο στην ελεύθερη έκφραση. Αυτό, που ο κ.Σαμαράς συμμετείχε χθες στη Γαλλία υπέρ της ελεύθερης έκφρασης, είναι μία ανακολουθία.
Φαίνεται πως η έλευση και περιοδεία του Α. Σαμαρά στην περιοχή, ανάγκασε την ιδιοκτησία του σταθμού που δέχθηκε πιέσεις από πρώην και υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ, σφοδρότατες πιέσεις, με αποτέλεσμα να σιγήσει η φωνή του Κόκκινου στην Ηπειρο και τη Θεσπρωτία και δεν ξέρουμε τι θα γίνει με την ΕΡΑ Ιωαννίνων. Αυτό δηλώνει τις προθέσεις της κυβέρνησης ως προς το φίμωση και την ελεύθερη έκφραση, είναι ένας αυταρχικός κατήφορος. Αν ενοχλεί τόσο πολύ η φωνή του Κόκκινου και της ΕΡΑ, και θα πρέπει να έρθει στα Γιάννενα ο πρωθυπουργός και να μην του ασκηθεί κριτική, δεν πείθει κανέναν, ας ασχοληθεί με τη μπάλα και το μικρό Νικόλα.
Ορισμένοι θεωρούν ότι πίσω από τις πιέσεις μπορεί να κρύβονται ο πιο ισχυρός πολιτικός άνδρας της ΝΔ στη Θεσπρωτία, ο Αντώνης Μπέζας. Στην προκειμένη περίπτωση λέγεται πως δεν ήταν αυτός που πίεσε άμεσα, αλλά δύο ακόμη πρόσωπα, ένας πρώην βουλευτής , ο κ. Βεσδρεβάνης, κι ένα νέο φυντάνι ο Βασίλης Γιόγιακας, υποψήφιος βουλευτής".

Δεν υπάρχουν σχόλια: