30.1.15

Μετεκλογικές... φουρτούνες στο Ποτάμι...


Νίκος Φωτόπουλος

Κατατέθηκε σήμερα η ένσταση του υποψηφίου βουλευτή στη Β' Θεσσαλονίκης, Νίκου Νυφούδη κατά της συνυποψηφίας του, Κατερίνας Μάρκου, που...
εξελέγη με διαφορά μόλις 49 ψήφων.

Αργά το βράδυ της περασμένης Πέμπτης ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των σταυρών στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα, ο κ. Νυφούδης κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο ψηφοδέλτιο του Ποταμιού, με μόλις 49 ψήφους λιγότερες από την Κατερίνα Μάρκου η οποία, με αυτά τα δεδομένα, εκλέγεται στη Β' Θεσσαλονίκης.

Τη Δευτέρα θα γίνει η επίσημη ανακήρυξη των αποτελεσμάτων και μέσα στις επόμενες 48 ώρες αναμένεται να προχωρήσει η επανακαταμέτρηση.

Από την πλευρά του κ. Νυφούδη ξεκαθαρίζεται ότι η κίνηση αυτή δεν σημαίνει ότι δεν σέβεται το εκλογικό αποτέλεσμα. «Είναι μια αυτονόητη κίνηση κάθε υποψηφίου όταν το αποτέλεσμα είναι τόσο οριακό. Θα την περιμέναμε και θα ήταν απόλυτα σεβαστή, ακόμα και αν ήμασταν εμείς πρώτοι για λίγες ψήφους.

Άλλωστε, αποσκοπεί στην άμεση οριστικοποίηση του αποτελέσματος και να βγάλει από το μυαλό όλων υπόνοιες ή δεύτερες σκέψεις που μόνο κακό κάνουν στη Δημοκρατία», δηλώνει, για να συμπληρώσει: «Οι πολίτες της Β' Θεσσαλονίκης χρειάζονται ισχυρές και ενωμένες τις δυνάμεις των εκπροσώπων τους την επόμενη μέρα. Και σε αυτήν την κατεύθυνση θα κινηθώ μέχρι τέλους», ανέφερε χαρακτηριστικά...
efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: