19.1.15

Ο… «πήδος» του Σταύρου...




BINTEO...
Με έναν εντυπωσιακό «πήδο» συνόδευσε ο Σταύρος Θεοδωράκης τη...
συγκέντρωση του «Ποταμιού» στο Ηράκλειο.
Σύμφωνα με το www.cretalive.gr, το… high light στα ντεσού της συγκέντρωσης ήταν ο «πήδος» (η έκφραση δικιά του) που έδωσε ο Θεοδωράκης για να κατέβει από την σκηνή διότι αισθανόταν ότι ήταν πολύ ψηλότερα από το κοινό και δεν το ήθελε. Πήρε το μικρόφωνο και άρχισε τις κουβέντες με τον κόσμο....

Η πρώτη ερώτηση πάντως αφορούσε το...όργανο που παίζει το Ποτάμι. "Άλλοι παίζουν τη λύρα, άλλοι το ζουρνά, άλλοι βιολί. Εμείς τι όργανο θα παίξουμε στις αγορές" ρώτησε ο πολίτης. Και ο Θεοδωράκης χαριτολογώντας απάντησε ότι είναι...ερώτηση- παγίδα. Αλλά στη συνέχεια απάντησε σοβαρά και είπε ότι η Ευρώπη , οι αγορές θέλουν σοβαρή και υπεύθυνη στάση.

Πάντως αργότερα μία κυρία δήλωσε "φαν" του δημοσιογράφου Σταύρου Θεοδωράκη και είπε ότι ανυπομονεί να τον δει να γυρίζει! "Λυπάμαι, θα σας απογητεύσω. Εχω σκοπό να μείνω μερικά χρόνια ακόμη στην πολιτική"! της απάντησε.

*Έγιναν και τα σχετικά πειράγματα γιατί στην αίθουσα του Αστόρια παιζόταν παιδικό θεατρο πριν την συγκέντρωση..."Αν ζοριστούμε να κρατήσουμε κόσμο" έλεγαν, αλλά δεν χρειάστηκε. Οι φίλοι του Ποταμιού γέμισαν την αίθουσα!

*Πριν τη συγκέντρωση ο Θεοδωράκης, ο Γραμματικάκης και άλλα στελέχη μοίραζαν φυλλάδια στους κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου.

Στο τέλος της εκδήλωσης, παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι της περιοχής και το κλείσιμο της βραδιάς έκανε ο Ευρωβουλευτής Γιώργης Γραμματικάκης, ο οποίος συνεχάρη τους εθελοντές του Ποταμιού που κατάφεραν να γεμίσουν ασφυκτικά το σινέ Αστόρια.
Μετά τη συγκέντρωση ακολούθησαν οι παραδοσιακές ρακές στο Εκλογικό Κέντρο της πόλης, στην πλατεία Λιονταριών και το βράδυ δείπνο στις Παρασιές.
topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: