25.1.15

Ευτράπελα στην αρχή της εκλογικής διαδικασίας...


-Mπλόκαραν με σιλικόνη τα λουκέτα, σε εκλογικά κέντρα στην Θεσσαλονίκη.
-Με σούπερ πούμα έφτασε η δικαστική αντιπρόσωπος στην Αγία Ρούμελη της Κρήτης...
 Ομαλά άρχισε σε γενικές γραμμές η εκλογική διαδικασία στη χώρα. Ωστόσο, μικρά ευτράπελα παρατηρήθηκαν την πρώτη ώρα του ανοίγματος της κάλπης.

Μετ' εμποδίων ξεκίνησε η...
διαδικασία της προετοιμασίας των εκλογικών κέντρων στη Θεσσαλονίκη. Άγνωστοι μπλόκαραν τα ξημερώματα της Κυριακής με σιλικόνη τα λουκέτα στις  εισόδους σχολικών συγκροτημάτων στο κέντρο της πόλης δυσκολεύοντας το έργο των δικαστικών αντιπροσώπων. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του 17ου Γυμνασίου Θεσσαλονίκης και του Πειραματικού Σχολείου Θεσσαλονίκης. Οι δικαστικοί αντιπρόσωποι των δύο σχολείων όταν διαπίστωσαν ότι τα λουκέτα είχαν μπλοκαριστεί έλαβαν δραστικά μέτρα. Επιστράτευσαν μεγάλους κόφτες, έσπασαν τις αλυσίδες και μπήκαν στα εκλογικά κέντρα ώστε να προετοιμάσουν τις αίθουσες για την εκλογική διαδικασία.

Με σούπερ πούμα έφτασε η δικαστική αντιπρόσωπος στην Αγία Ρούμελη της Κρήτης. Μάλιστα, η εκλογική αντιπρόσωπος είχε προσφερθεί να πάει με τα πόδια στο συγκεκριμένο τμήμα, όπου υπάρχουν 150 εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι και οι 50 αναμένεται να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. 

Οι νοτιοδυτικοί άνεμοι έντασης 5 με 7 Μποφόρ, που πνέουν στην Κρήτη, αλλά και στις Κυκλάδες δεν αναμένεται να δημιουργήσουν ιδιαίτερο πρόβλημα στην προσέγγιση των νησιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: