17.1.15

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΕΠΕΝΔΥΣΗ...

Η πολιτικο-οικονομική εφημερίδα στα περίπτερα όλης της χώρας...
Αλέξης Τσίπρας: «Καθαρή εντολή αυτοδυναμίας»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σε άρθρο του που παραχώρησε κατ’ αποκλειστικότητα στην «Ε» εκτιμά ότι ...
οι πολίτες, «ανεξάρτητα από την ψήφο τους στις πρόσφατες ευρωεκλογές, ανεξάρτητα από τις κομματικές προτιμήσεις τους στο παρελθόν, ενώνονται με τον ΣΥΡΙΖΑ και δίνουν καθαρή εντολή αυτοδυναμίας στη δική τους κυβέρνηση».

Τονίζει ακόμα ότι ο λαός «ακυρώνει τις δεσμεύσεις Σαμαρά στους δανειστές, με το e-mail Χαρδούβελη… και ανοίγει τον δρόμο στα πρώτα νομοσχέδια της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ για την αναχαίτιση της ανθρωπιστικής κρίσης, την επαναφορά του κατώτατου μισθού στα €751 για όλους και του δώρου των Χριστουγέννων για όσους έχουν σύνταξη έως €700».

Μεγάλη δημοσκόπηση της RASS

Στο 3,8% διευρύνεται το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ, μεγαλώνοντας κατά μια μονάδα μέσα σε μια εβδομάδα σε σχέση με τη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας. Σχεδόν ισόπαλοι Σαμαράς - Τσίπρας στο ερώτημα περί καταλληλότητας για τη θέση του πρωθυπουργού. Νέα άνοδος στην παράσταση νίκης για τον ΣΥΡΙΖΑ, που ξεπερνά το 80%. Τις κυβερνήσεις συνεργασίας δείχνουν να προκρίνουν οι ψηφοφόροι. Πάντως, η έρευνα καταγράφει και πάλι μια σειρά από αντιφατικά εκ πρώτης όψεως στοιχεία, που επιβεβαιώνουν την κρισιμότητα αλλά και τη δυσκολία προβλεψιμότητας της εκλογικής μάχης.

Επίσης στην «Επένδυση»
• Γερμανική στροφή – Ο οδικός χάρτης της Deutsche Bank και η επίμονη μοναξιά του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε - Οι προετοιμασίες σε Βερολίνο, Βρυξέλλες και Κουμουνδούρου για την επόμενη μέρα των εκλογών - Οι δίαυλοι επικοινωνίας και τα σχέδια για αμοιβαίες υποχωρήσεις.
• Το crash-test των οικονομικών προγραμμάτων των κομμάτων – Οι εύκολες υποσχέσεις και ο δημοσιονομικός Γολγοθάς των επόμενων μηνών – Η Ελλάδα πηγαίνει χωρίς πυξίδα στο Eurogroup.
• Τζιχάντ και τρομοκρατία - Πώς αλλάζει η ζωή των Ευρωπαίων μετά το χτύπημα στο Παρίσι – Η εύθραυστη ισορροπία ανάμεσα σε ασφάλεια και ιδιωτικότητα - Το μάθημα των ΗΠΑ από την προσήλωση αποκλειστικά στην καταστολή – Οι «μαύρες νύφες του Αλλάχ» 
• Ο Μέσι σκοράρει και στην τέχνη - Φαβορί σε δημοπρασία στο Λονδίνο ο «Λιονέλ των λουλουδιών»

Διαβάστε ακόμα στην «Επένδυση plus»
• «Προσδοκίες» - Απροσδόκητη βελτίωση του οικονομικού κλίματος καταγράφει το μηνιαίο «Παρατηρητήριο» της Metron Analysis.
• «Ρότα για καλύτερες θάλασσες» - 4 απόψεις για τη ναυτιλία - Γ. Καλογεράτος, Θ. Μαρτίνος, Αγγ. Φράγκου, Π. Κασιδόκωστας - Λάτσης.
• «Νομισματικός πόλεμος» Ελβετικό τσουνάμι για αγορές και δανειολήπτες.
• «Το ολίσθημα λογικής της Ευρώπης» Αρθρο του Τζόζεφ Στίγκλιτς.

Ειδικό 16σέλιδο ένθετο «Εκλογές 2015»
• «Με ανοιχτά χαρτιά μπροστά στις κάλπες». Οσα πρέπει να γνωρίζει ο …καλός ψηφοφόρος. Χρηστικές πληροφορίες, παραλειπόμενα, κίνηση υποψηφίων αλλά και οι προβλέψεις των στοιχηματικών γραφείων.
• Μιλούν: Ντόρα Μπακογιάννη, Μάκης Βορίδης, Νίκος Παππάς, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, Νίκος Χουντής, Γρηγόρης Ψαριανός, Κώστας Πουλάκης, Δημήτρης Τσιόδρας, Γιάννης Παππάς.
• Γράφουν: Ολγα Κεφαλογιάννη, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Βασίλης Οικονόμου, Δημήτρης Καμμένος, Δημήτρης Οικονόμου.

Μαζί τέσσερις μεγάλες προσφορές:

Στέλιος Καζαντζίδης - Το αγριολούλουδο

Μια ξεχωριστή προσφορά. Πρόκειται για μια σειρά 10 CD και ενός DVD – τιμή στον μεγαλύτερο λαϊκό τραγουδιστή, τον Στέλιο Καζαντζίδη.

Αυτό το Σάββατο το 7ο cd "Το αγριολούλουδο", από την μοναδική αυτή συλλογή με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Στέλιου Καζαντζίδη με τίτλο «Η φωνή μου όλη».

Επίσης

Νταϊάνα Κόχυλα - Λαχταριστές πίτες

Μη χάσετε αυτό το Σάββατο με την ΕΠΕΝΔΥΣΗ 20 ελληνικές και μεσογειακές πίτες φτιαγμένες με αγάπη και μεράκι από την Νταϊάνα Κόχυλα

Ακόμα

Crazy Love

Το πρώτο από τα τρία μοναδικά CD με 20 αγαπημένα slow τραγούδια από όταν τα ζευγάρια χόρευαν αγκαλιασμένα.

Αυτο το Σάββατο το 2ο CD

Και για τους μικρούς μας φίλους

Rabbids Invasion

Αυτό το Σάββατο με την ΕΠΕΝΔΥΣΗ έρχεται η αγαπημένη σειρά των παιδιών Rabbids invasion

78 επεισόδια μεταγλωτισμένα στα ελληνικά σε 10 DVD

Αυτό το Σάββατο το 1ο DVD και δώρο η κασετίνα

Νέα Εποχή – Νέα Εφημερίδα

Η οικονομία και η πολιτική ξαναγράφονται

Δεν υπάρχουν σχόλια: