22.1.15

Μάχη ψήφο - ψήφο για τη δεξαμενή των αναποφάσιστων...

Η ψήφος της τελευταίας στιγμής στο επίκεντρο...

Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για τις κάλπες της Κυριακής.

Η στρατηγική ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ είναι...
πλέον ξεκάθαρη. Και οι δύο στοχέυουν στη δεξαμενή των αναποφάσιστων.

Στη Συγγρού εκτιμούν ότι μόνο από τη δεξαμενή των αναποφάσιστων και της ψήφου της τελευταίας στιγμής μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα.

Ο Αντώνης Σαμαράς από τη Θεσσαλονίκη επιχείρησε να κάνει άνοιγμα στο κέντρο από τη Θεσσαλονίκη.

«Δύο κόσμοι συγκρούονται σε αυτές τις εκλογές», είπε ο κ. Σαμαράς, βάζοντας το δίλημμα: «Η Ελλάδα της Ευρώπης με την Ελλάδα του κρατισμού, η Ελλάδα των επενδύσεων με την Ελλάδα των βολεμένων, η Ελλάδα που βγαίνει στην ανάπτυξη ή η Ελλάδα που επιστρέφει στα μνημόνια».

«Την επόμενη Κυριακή παίζει ρόλο και η τελευταία ψήφος, αν θα κάνει η χώρα το άλμα στο αύριο ή θα βουλιάξει στο χθες. Ακόμη και από μία ψήφο θα κριθεί αν θα βγει κυβέρνηση φιλοευρωπαϊκή με κορμό τη ΝΔ ή αν θα βγει ο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς συμμάχους να παλεύει με τις συνιστώσες του» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, απηύθυνε έκκληση σε όλους τους πολίτες και τόνισε: «πάνω και πέρα από κόμματα, σε ανθρώπους που δεν θέλουν να δουν την Ελλάδα να γίνεται συντρίμια. Οι εκλογές αυτές είναι οι πιο κρίσιμες, που θα καθορίσουν το μέλλον της νέας γενιάς. Δεν έχει σημασία ποιο θα είναι το τρίτο ή τέταρτο κόμμα, σημασία έχει ποιο θα είναι το πρώτο κόμμα, έστω και με μία ψήφο διαφορά».

Στον ΣΥΡΙΖΑ κεντρικός στόχος είναι η επίτευξη της αυτοδυναμίας. Στην Κουμουνδούρου βλέπουν ότι για να την πετύχουν χρειάζονται την ψήφο της τελευταίας στιγμής.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε από την Πάτρα ότι χωρίς καθαρή και ισχυρή εντολή στον ΣΥΡΙΖΑ, «οι δυνάμεις του μνημονιακού κατεστημένου, παλιότερες ή νεότερες, θα επιχειρήσουν να μας εγκλωβίσουν». Μάλιστα τόνισε ότι το σχέδιο της τρόικας είναι να μην έχει αυτοδυναμία ο ΣΥΡΙΖΑ...
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: