8.1.15

Ποια προξενιά προχωράνε και ποια χαλάνε...

... στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ...

Μέχρι σήμερα το βράδυ οι υποψήφιοι για τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ θα αναμένουν για να δουν το λευκό καπνό από την.. .Καπέλα Σιστίνα της Κουμουνδούρου, καθώς αύριο Παρασκευή είναι η...
καταληκτική ημερομηνία για τα κόμματα που θα πρέπει να καταθέσουν τις υποψηφιότητες στο Πρωτοδικείο, ενόψει των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου.

Όπως ήταν αναμενόμενο, μέχρι και την ύστατη στιγμή συνεχίζονται οι πυρετώδεις διαβουλεύσεις με τα ψηφοδέλτια να κρύβουν πολλές εκπλήξεις, αλλά και ανατροπές της τελευταίας στιγμής.

Οι εκπλήξεις μέχρι αυτή τη στιγμή είναι δύο. Η προερχόμενη από τους ΑΝΕΛ ανεξάρτητη βουλευτής, Ραχήλ Μακρή, την οποία μέχρι χθες όλες οι πληροφορίες ήθελαν να είναι εντός ψηφοδελτίων, φαίνεται να μένει εκτός, αφού η πρόταση που της έγινε από τον ίδιο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, είναι να κατέβει στη μονοεδρική των Γρεβενών, ενώ η εκλογική της περιφέρεια είναι αυτή της Κοζάνης, η οποία είναι πενταεδρική.

Την ίδια ώρα όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Τετάρτης, η υποψηφιότητα του Χάρρυ Κλυνν στη Θεσσαλονίκη φαίνεται να έχει κλειδώσει, χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστό αν θα είναι στην Α' ή τη Β΄ Θεσσαλονίκης.

Εκτός ψηφοδελτίων φαίνεται να μένει και η έτερη προερχόμενη από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, Χρυσούλα Γιαταγάνα. Αντίθετα, σε γάμο που θα επισημοποιηθεί με τα ψηφοδέλτια φαίνεται πως καταλήγουν οι υποψηφιότητες των Οδυσσέα Βουδούρη και Θεόδωρου Παραστατίδη.

Οι περιπτώσεις Μακρή και Γιαταγάνα σύμφωνα με κύκλους της Κουμουνδούρου βρήκαν προσχώματα στους διαύλους επικοινωνίας Τσίπρα - Καμμένου, καθώς ο δεύτερος φέρεται να είχε ζητήσει από τον Αλέξη Τσίπρα να μην τις συμπεριλάβει ώστε να μην υποστούν τις εκλογικές απώλειες στις περιφέρειές τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Αναφορικά με την περίπτωση της Θεοδώρας Τζάκρη, δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα, καθώς από την Κουμουνδούρου της έχει γίνει πρόταση να κατέβει στην Α' Θεσσαλονίκης, ενώ η ίδια είχε ως εκλογική περιφέρεια την Πέλλα...
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: