9.1.15

Προφυλακιστέος ο κατηγορούμενος για το φόνο του Μ.Κουμανταρέα...

Στην φυλακή οδηγείται ο 25χρονος Ρουμάνος υπήκοος που κατηγορείται για την δολοφονία του συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα στις 5 Δεκεμβρίου, μετά την...
απολογία του στον 3ο Τακτικό Ανακριτή.

Ο νεαρός κατά την μεταγωγή του ενώπιον του ανακριτή αλλά και μετά το τέλος της διαδικασίας οδηγούμενος προς τις φυλακές φώναξε προς τους δημοσιογράφους πως είναι αθώος : "δεν έχω κάνει τίποτα, τον αγαπούσα αυτόν τον άνθρωπο".

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός κατηγορούμενος που μαζί με τον 29χρονο συμπατριώτη του που παραδόθηκε σήμερα, φέρονται να σκότωσαν τον συγγραφέα με σκοπό να τον ληστέψουν, αρνήθηκε ενώπιον του ανακριτή τις κατηγορίες που του αποδίδονται. Ο 25χρονος υποστήριξε κλαίγοντας πως δεν θα μπορούσε να κάνει κακό στον συγγραφέα.

"Τον θεωρούσα κάτι λιγότερο από πατέρα μου. Δεν θα μπορούσα να του κάνω κακό", είπε σύμφωνα με πληροφορίες ο 25χρονος στον ανακριτή υποστηρίζοντας, ότι ο Μένης Κουμανταρέας ήταν ευεργέτης του και διατηρούσαν μια σχέση φιλίας.

Ο κατηγορούμενος φαίνεται να υποστήριξε απολογούμενος, πως την επίμαχη νύχτα είχε πάει με τον συγκατηγορούμενό του, στο σπίτι του συγγραφέα στην Κυψέλη προκειμένου να τους δανείσει χρήματα, κάτι που συνήθιζε να κάνει. Φέρεται επίσης να ισχυρίστηκε πως γνώριζε από τα 19 του χρόνια τον συγγραφέα αλλά και την σύζυγο του, τον οποίο "λάτρευε και είχαν σχέση εμπιστοσύνης". Ο 25χρονος υποστηρίζει επίσης πως δεν ήξερε, ότι ο Μένης Κουμανταρέας είχε στο σπίτι του χρήματα από πώληση ακινήτου.

Ο 29χρονος Cosmin Gaitan, δεύτερος κατηγορούμενος για την δολοφονία του Μένη Κουμανταρέα ζήτησε και έλαβε προθεσμία από τον ανακριτή για την Δευτέρα...
real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: