10.1.15

«Η κινδυνολογία δεν πείθει κανέναν, ούτε μας συμπιέζει»...

Ο Νίκος Βούτσης
«Διεκδικούμε μια άνετη κοινοβουλευτική πλειοψηφία, που είναι απολύτως εφικτός στόχος. Θέλουμε να εφαρμόσουμε τον πυρήνα και την ουσία του προγράμματός μας, να μην εγκλωβιστούμε σε μέσους όρους κάτω από ...
την πίεση του πολυπλόκαμου μνημονιακού καθεστώτος και των εκπροσώπων του μέσα στη Βουλή. Αλίμονο όμως εάν ξεχάσουμε έστω και για μια στιγμή ότι το 35% ή και το 38% δεν πρέπει να έχει απέναντί του το 65% ή το 62% αντίστοιχα του λαού», επισημαίνει ο Νίκος Βούτσης σε συνεντευξη του στην "Εφημερίδα των Συντακτών".

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας τονίζει ότι «οι πολιτικές ελίτ τρέμουν το ντόμινο από την άνοδο αριστερών ριζοσπαστικών δυνάμεων σήμερα στον Νότο και ενδεχομένως αύριο μέσα στα μητροπολιτικά τους κέντρα».

«Από τις εξαγγελίες για τη δημόσια διοίκηση και την αριστερή διακυβέρνηση, πέραν της θετικής εξαγγελίας για μικρό υπουργικό συμβούλιο, πρέπει να εξάρουμε την εκ νέου δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ για την αναβάθμιση και αξιοποίηση όλου του στελεχικού δυναμικού, χωρίς «καπέλωμα» από στρατιές συμβούλων, μετακλητών, ιδιωτικών εταιρειών και περιφερόμενων γενικών γραμματέων. Είναι αυτονόητη η δέσμευση ότι δεν θα υπάρξουν απολύσεις και βεβαίως ότι θα επαναπροσληφθούν όσοι και όσες αντισυνταγματικά απολύθηκαν», σημειώνει ο κ. Βούτσης.

Αναφερόμενος στον πρωθυπουργό, υπογραμμίζει ότι «ο κ. Σαμαράς εξελίσσει μια πρωτοφανή καμπάνια μίσους, διχασμού, τρομολαγνείας για να δημιουργήσει φόβο».


 πηγη "Εφημερίδα των Συντακτών"

Δεν υπάρχουν σχόλια: