6.1.15

Με τον Ανδρέα και τον Γιώργο στον νέο τους ιστότοπο…

pasokdim


Στον διαδικτυακό «αέρα» βρίσκεται από χθες ο νέος ιστότοπος του ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη, για τις εκλογές της 25ης Γενάρη.

Και παρότι...
το www.pasok-dimokratikiparataxi.gr εμπλουτίζεται διαρκώς με τα νέα της καμπάνιας (ημερολόγιο – εκδηλώσεις – ομιλίες) και με τα βασικά πολιτικά θέματα στα οποία επικεντρώνεται η προεκλογική δραστηριότητα του ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατικής Παράταξης, ενδιαφέρον έχει ένα …κλικ στην «διακήρυξη» του σχήματος.

Εκεί όπου εμφανίζεται ο Ανδρέας Παπανδρέου στην ιστορική φωτογραφία με τη Διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη στα χέρια και δίπλα οι τρεις επόμενοι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σημίτης, Γιώργος Παπανδρέου και Ευάγγελος Βενιζέλος σε μικρότερες φωτογραφίες.

Όσο για το κείμενο, όχι. Δεν έχει καμία σχέση με τη Διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη. Μιλά για τον «τρίτο πόλο», τον «πόλο της κεντροαριστεράς» και την «πίστη στις αξίες της Δημοκρατίας, του κοινωνικού κράτους Δικαίου, του πολιτικού φιλελευθερισμού, της σοσιαλδημοκρατίας και της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, του ενεργού και υπεύθυνου πατριωτισμού». Δε λείπει άλλωστε το σλόγκαν «Κρατάμε ψηλά την ευθύνη»!

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: