13.1.15

Δεν μπορούμε να ήμαστε παρακολούθημα της ΝΔ…


Συνέντευξη σε συνθήκες λογοκρισίας, καθώς η παρουσιάστρια, Μαρία Χούκλη, ασυνήθιστα νευρική και αγενής, δεν τον άφηνε να ολοκληρώσει ούτε μία πρότασή του…

Ο Παπανδρέου είπε, πως δεν υπολόγισε το πολιτικό κόστος και έβαλε το κεφάλι του στον ντορβά, προσπαθώντας να διαδώσει την χώρα από την χρεοκοπία, στην οποία την είχε οδηγήσει η διακυβέρνηση Καραμανλή.

Δεν ξέρει, αν η εικόνα που…
παρουσιάζεται στις δημοσκοπήσεις (όπου το κόμμα του παρουσιάζεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας γύρω στο 2,5%) είναι πραγματική ή όχι.

Ανέφερε πως κάνει μια καινούργια αρχή με το Κίνημα Σοσιαλιστών Δημοκρατών και κάλεσε όλους όσους πιστεύουν στις αρχές του να τον πλαισιώσουν στις τάξεις του Κινήματος.

Οι απαντήσεις του, σχεδόν όλες, λογοκρίνονταν από την παρουσιάστρια που τον διέκοπτε συνεχώς με μια ασυνήθιστη νευρικότητα και αγένεια, χωρίς να τον αφήνει να ολοκληρώνει τις προτάσεις του.

Κάτω απ’ αυτές τις συνθήκες ο Παπανδρέου προσπάθησε να της εξηγήσει, ότι «τα λεφτά υπάρχουν», ήταν στην πραγματικότητα λάσπη, γιατί την φράση αυτή τη συνόδευαν πολλά αν, και αυτά τα «αν» τα ξέχασαν όλοι (ακόμη και οι δικοί του).

Προσπάθησε επίσης να της εξηγήσει πως σήκωσε βάρος που δεν του αναλογούσε, πως έπαιξε το κεφάλι του, πως δεν πέταξε την καυτή πατάτα σε άλλους, πως δεν έπαιξε, όπως ο Σαμαράς, τη χώρα στα ζάρια.

Αλλά, υπ' αυτές τις συνθήκες, δεν τα κατάφερε…

Δεν υπάρχουν σχόλια: