13.1.15

Τσίπρας: Με μαύρη προπαγάνδα και με φόβο κανείς δεν πάει μπροστά...



"Το μοναδικό που δεν έχουν πει ακόμα είναι ότι αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα κάνει παιδομάζωμα και θα σας πάρει τις γυναίκες" (BINTEO)...
Κινήσεις πανικού αναγνωρίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στην κυβέρνηση και τον Αντώνη Σαμαρά, που εξακολουθεί να επιδίδεται σε μια προσπάθεια εκφοβισμού των πολιτών, με...
αποτέλεσμα να "γίνονται καταγέλαστοι και υποβιβάζουν το επίπεδο της προεκλογικής αντιπαράθεσης".
Μιλώντας από την Καβάλα, τον πρώτο σταθμό της περιοδείας του στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, έξω από το εκλογικό κέντρο του κόμματος, στην πλατεία Καπνεργάτη, ο Αλ. Τσίπρας είπε ότι οι συνεργάτες του κ. Σαμαρά και ο ίδιος προσπαθούν "με απίστευτα ψεύδη να ξεγελάσουν κάθε κοινωνική κατηγορία", συμπληρώνοντας ότι "το μοναδικό που δεν έχουν πει ακόμα είναι ότι αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα κάνει παιδομάζωμα και θα σας πάρει τις γυναίκες".
"Πάνε στους αστυνομικούς και τους λένε ότι αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα σας αφοπλίσει και θα χάσετε τη δουλειά σας. Πάνε στους οπαδούς της ΑΕΚ και τους λένε πως αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα σας κάνει γήπεδο. Πάνε στους κυνηγούς και τους λένε πως αν βγούμε, θα καταργήσουμε το κυνήγι. Πάνε στους χριστιανούς και τους λένε αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα σας απαγορεύσει να θρησκεύεστε και θα κατεβάσει τις εικόνες", ειπε και πρόσθεσε:  "Το μοναδικό που δεν έχουν πει ακόμα είναι ότι αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα κάνει παιδομάζωμα και θα σας πάρει τις γυναίκες".
Τέλος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι "εμείς, με τα επιχειρήματά μας, την πολιτική μας, το πρόγραμμά μας θα χτίσουμε ξανά μια Ελλάδα της ανάπτυξης και τη ελπίδας".
Η σημερινή περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα συνεχίζεται ως εξής:
13:15 - Δράμα: Περιοδεία στην αγορά της Δράμας.
18:30 - Κομοτηνή: Κεντρική Ομιλία στο Μέγαρο Μουσικής (Μελίνας Μερκούρη)

Δεν υπάρχουν σχόλια: