2.1.15

ΝΔ: Περιοδείες χωρίς ανοικτές συγκεντρώσεις...

Μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης αναμένεται να στείλει ο πρωθυπουργός το απόγευμα κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτα της ΝΔ στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.
Ο Α. Σαμαράς αναμένεται να...
τονίσει πως τα διλήμματα που θέτει για την επόμενη μέρα στην οικονομία δεν είναι κινδυνολογικά αλλά υπαρκτά.

Παράλληλα θα κάνει άνοιγμα στους ψηφοφόρους που προέρχονται από όλους τους πολιτικούς χώρους καλώντας τους να προτάξουν το εθνικό και όχι το κομματικό συμφέρον προκειμένου η χώρα να βγει από την κρίση.

Ο πρωθυπουργός το Σάββατο θα ξεκινήσει και τις περιοδείες με πρώτο σταθμό την Θεσσαλία. Άλλωστε η ψήφος των αγροτών είναι ιδιαιτέρως σημαντική και αυτό έχει αποδειχθεί σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις.

Ωστόσο σε αντίθεση με άλλες προεκλογικές περιόδους δεν θα υπάρξουν ανοικτές συγκεντρώσεις. Στην ΝΔ ποντάρουν στην απ ευθείας επαφή που θα έχει ο Α. Σαμαράς με τους πολίτες στις περιοχές που θα περιοδεύσει. Συνεργάτες του πρωθυπουργού υποστηρίζουν ότι η αμεσότητα θα είναι και το μεγάλο όπλο του Α. Σαμαρά σε αυτή την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση.

Παράλληλα σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται και οι συσκέψεις για την προεκλογική καμπάνια όπου πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει ο πρωθυπουργός. Σύμφωνα με πληροφορίες τα πρώτα προεκλογικά σποτ θα κάνουν την εμφάνιση τους μετά την γιορτή των Θεοφανείων, ενώ θα κυριαρχήσει το σύνθημα «αλήθεια και ευθύνη».

Τα ψηφοδέλτια θα αρχίσουν σταδιακά να ανακοινώνονται με τελευταίο το Επικρατείας. Στην ΝΔ τονίζουν πως οι αιτήσεις από ανθρώπους που προέρχονται από τον χώρο των παραγωγικών τάξεων και επιθυμούν να ενταχθούν στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια είναι δεκάδες.

real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: