6.1.15

"Πυρετός" στον ΣΥΡΙΖΑ για τα ψηφοδέλτια...

Από τις 9.30΄ το πρωί σήμερα συνεδριάζει η Επιτροπή Ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να...
εισηγηθεί τους υποψηφίους του κόμματος σε όλη τη χώρα και πιθανότατα ένα μεγάλο μέρος του ψηφοδελτίου Επικρατείας.
Αν όλα εξελιχθούν ομαλά, το απόγευμα θα συνέλθει η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος και αύριο η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή προκειμένου να οριστικοποιήσει τα ψηφοδέλτια.

Στο τραπέζι των συζητήσεων,  βρίσκονται 900 πρόσωπα που προτείνουν οι οργανώσεις του κόμματος. Η Επιτροπή Ψηφοδελτίων, που συνέρχεται υπό τον Γραμματέα του κόμματος Δημήτρη Βίτσα (ο Αλέξης Τσίπρας που είναι ο επικεφαλής ενημερώνεται συνεχώς) και στην οποία συμμετέχουν ο υπεύθυνος Οργανωτικού Τάσος Κορωνάκης, και οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι Παναγιώτης Λαφαζάνης, Θοδωρής Δρίτσας και Παναγιώτης Κουρουμπλής, συνεδρίασε χθες από το πρωί και, σύμφωνα με πληροφορίες, ολοκλήρωσε τα ψηφοδέλτια της Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης. 

Στα συγκεκριμένα ψηφοδέλτια δεν υπάρχουν ιδιαίτερες εκπλήξεις, ενώ από τη μειονότητα, στους σημερινούς βουλευτές που αυτοδικαίως θα είναι υποψήφιοι, προστέθηκε και ο πρώην βουλευτής (του Συνασπισμού τότε) Μουσταφά Μουσταφά.

Εν συνεχεία, η Επιτροπή Ψηφοδελτίων διέκοψε τις εργασίες της, με τον Γραμματέα του κόμματος Δημήτρη Βίτσα να αναλαμβάνει να φέρει το πρωί σήμερα συγκεκριμένη εισήγηση-με τη συνδρομή του Αλέκου Φλαμπουράρη, εκ των πλέον εμπίστων συνεργατών του Αλ. Τσίπρα-καθώς τα μέλη της Επιτροπής δεν γνώριζαν πολλά ονόματα υποψηφίων.
Διαβάστε περισσότερα εδώ...
real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: