24.1.15

«Οργώνει» τη Μεσσηνία ο Δρούτσας...

droutsas
Πρόσωπο – έκπληξη ήταν για τους Μεσσήνιους σε αυτές τις εκλογές ο Δημήτρης Δρούτσας, ο οποίος κατεβαίνει ως υποψήφιος με το ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου.
 Ο...
πρώην υπουργός Εξωτερικών και ευρωβουλευτής κατάγεται από την περιοχή του Μελιγαλά – η οικογένειά του μάλιστα έχει συνδέσει το όνομά της με την ιστορία του τόπου - και ο ίδιος θεώρησε αυτονόητη την υποψηφιότητά του στο νομό.

Τις τελευταίες εβδομάδες «οργώνει» την Μεσσηνία, συναντά θεσμικούς παράγοντες, αγρότες, επιχειρηματίες, επαγγελματίες, στους οποίους δηλώνει την διάθεσή του να εργαστεί για την περιοχή, ανεξαρτήτως εκλογικού αποτελέσματος, αφού, όπως λέει, για τον ίδιο το μεγάλο κέρδος αυτής της προσπάθειας ήταν η επανασύνδεση με την Μεσσηνία και τους ανθρώπους της.

Από την άλλη πλευρά, ο κόσμος που τον συναντά δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να πληροφορηθεί από πρώτο χέρι τις λεπτομέρειες της κρίσης, των Μνημονίων, αλλά και της ανατροπής του Γιώργου Παπανδρέου από τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Όσο για τους παλιούς φίλους του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι είτε αμφιταλαντεύονται είτε έχουν ήδη ακολουθήσει το Κίνημα Παπανδρέου, φαίνονται να εκτιμούν ιδιαίτερα την απόφαση του Δρούτσα να μπει στη μάχη του σταυρού σε μια ιδιαίτερα «δύσκολη» περιφέρεια, όταν μάλιστα πολλά από τα στελέχη που ανέδειξε ο Γ. Παπανδρέου σφύριξαν τελικά αδιάφορα στο κάλεσμά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: