7.1.15

Καλεί σε ντιμπέιτ τους αρχηγούς της αντιπολίτευσης...

Ντιμπέιτ με τους αρχηγούς των άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης, πλην της...
Χρυσής Αυγής, φέρεται αποφασισμένος να ζητήσει ο Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να φέρει σε δύσκολη θέση τον πρωθυπουργό που αρνήθηκε τη συμμετοχή σε τηλεοπτική αναμέτρηση.

Όπως αποκαλύπτει το Real.gr ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συζήτησε ήδη το θέμα με τους στενούς του συνεργάτες, με στόχο όπως είπε «να απομονώσει τον Αντώνη Σαμαρά», αλλά και να αναγκάσει τους άλλους αρχηγούς να τοποθετηθούν στο θέμα, κάτι που όπως τονίζουν στην Κουμουνδούρου αποφεύγουν έως τώρα. 

Το λιγότερο σε μια τέτοια περίπτωση θα πιεστεί ο πρωθυπουργός να συμμετάσχει, φέρεται να εκτιμά η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης θα σταματήσει-όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές-να κάνει «τα στραβά μάτια» και χωρίς να ασκεί κριτική στο Μαξίμου να ζητάει από τον Αλ. Τσίπρα να κάνουν ντιμπέιτ οι δυο τους!

Η Κουμουνδούρου, πάντως, φαίνεται ικανοποιημένη από τον έως τώρα προεκλογικό αγώνα, εστιάζοντας την προσοχή στο ότι η κυβέρνηση δείχνει να αποτυγχάνει να έχει ουσιαστικό λόγο και προτάσεις στον τομέα της οικονομίας.

Όπως τονίζει ανώτερη πηγή της αξιωματικής αντιπολίτευσης:

- Η κυβέρνηση δεν κατόρθωσε (!) να δημιουργηθεί στο εξωτερικό ένα συμπαγές μπλοκ που θα υποστηρίζει το Grexit, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να στηρίξει τη λογική του «φόβου» στο εσωτερικό της χώρας.

- Η κυβέρνηση δεν μπορεί να προβάλλει προτάσεις στο εσωτερικό, καθώς το πραγματικό της πρόγραμμα είναι το mail του Γκίκα Χαρδούβελη προς την τρόικα.

- Με βάση τα δύο παραπάνω ο πρωθυπουργός προσφεύγει στην «ακροδεξιά ατζέντα», όπως π.χ. με τον φράχτη στον Έβρο, γεγονός που του στερεί την δεξαμενή του κέντρου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: