13.1.15

Τα ...προσωπικά δεδομένα ενός καταφερτζή...

Ο Αργύρης Ντινόπουλος
Είναι γνωστή η ανάρτηση στο Διαδίκτυο, με τον πρώην βουλευτή και υπουργό Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας Αργύρη Ντινόπουλο να μιλάει σε ψηφοφόρους του στο Καματερό για...
τον ΣΥΡΙΖΑ που μας επέβαλλε τις εκλογές «μες στο καταχείμωνο, μαύρισε τις γιορτές ολωνών μας» και να απαντά πως ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης «πληρώθηκε καλά» από τον ΣΥΡΙΖΑ για την απόφασή του να μην στηρίξει την υποψηφιότητα Δήμα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας (που «είναι διακοσμητικός και για να του λένε τα κάλαντα», όπως είπε ο Ντινόπουλος), προκάλεσε ευλόγως χειρίστη εντύπωση.

Κι όπως όλοι οι πολιτικάντηδες, όταν τους συλλάβουν να λένε χοντράδες, λάσπες και ψέματα, έσπευσε να τα ...μαζέψει εκδίδοντας ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι το βίντεο είναι προϊόν υποκλοπής από «κάμερα - ρουφιάνα».

Έτσι που πάει τον βλέπω να προσφεύγει (όπως άλλωστε το συνηθίζει) και στη Δικαιοσύνη κατά πάντων των δημοσιογράφων και όλων των πολιτικών του αντιπάλων για «παραβίαση των προσωπικών του δεδομένων», καθώς κατά την άποψή του μια προεκλογική ομιλία αποτελεί «επεξεργασία στοιχείων» της προσωπικής του σφαίρας και μπορεί να λέει ό,τι να 'ναι, χωρίς συνέπειες. Και πράγματι όποιος έχει ακούσει το ηχογραφημένο απόσπασμα της ομιλίας του (4 λεπτά  και 47 δευτερόλεπτα) θα διαπιστώσει όχι μόνο την προφανή κινδυνολογία  (χτυπάει ξύλο μην εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ και σταματήσει ... το success story της συγκυβέρνησης ) με την οποία δηλητηριάζει το κοινό του, αλλά και κάτι ξεγυρισμένα λαϊκιστικά ψεματάκια που βγάζουν μάτι. 

«Πενήντα εκατομμύρια ευρώ θα πληρώσουμε μόνο για το χαρτί που αναγκαστήκαμε να το πάρουμε εκτάκτως για να τυπωθούν τα ψηφοδέλτια, επειδή ο κ. Τσίπρας ήθελε να κάνει εκλογές Γεναριάτικα», είπε στους απλούς ανθρώπους με το ...κύρος του απελθόντος αρμοδίου υπουργού Εσωτερικών, που αν ήταν στο χέρι του δεν θα έκανε εκλογές γιατί κοστίζουν! Τι θα πουν οι ψηφοφόροι του στο Καματερό όταν σήμερα,  λ.χ, σε όλα τα ΜΜΕ, και στις δεξιές εφημερίδες,  διαβάζουν άλλα πράγματα; Οτι δηλαδή, «το επίσημο συνολικό κόστος των εκλογών αναμένεται να προσεγγίσει τα 50 εκατομμύρια ευρώ, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων αφορά τις αποζημιώσεις των εργαζομένων που συνιστούν τον εκλογικό μηχανισμό (δικαστικοί, ένστολοι κ.λπ) και των δημοσίων υπαλλήλων σε εμπλεκόμενες υπηρεσίες (υπουργείο Εσωτερικών, Περιφέρειες, Αποκεντρωμένες Διοικήσεις και Δήμους)».

Αλλά το μεγάλο θέμα με τον απελθόντα υπουργό Εσωτερικών Αργ. Ντινόπουλο παραμένει ο αντισυνταγματικός και παράνομος αποκλεισμός 100.000 18άρηδων ψηφοφόρων από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.  Και γι' αυτή τη σκαστή μεθόδευσή του, πάλι την «κάμερα - ρουφιάνα» και τα «προσωπικά του δεδομένα» θα επικαλεστεί ο απίθανος καταφερτζής της Ν.Δ.;...
efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: