26.1.15

Τί θα βγάλει η σύμπραξη Καμμένου με Τσίπρα, αναρωτήθηκε ο Σταύρος...

Αιχμές για τη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛΛ. άφησε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, τονίζοντας πως ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων εκπροσωπεί ακροδεξιές απόψεις.

«Για πρώτη φορά η...
συγκρότηση μιας κυβέρνησης ανακοινώνεται από τον αρχηγό του έκτου κόμματος. Δεν μπορώ να ξέρω για ποιους λόγους επελέγη αυτή η τακτική αλλά υπάρχει και ένα ζήτημα ουσίας. Ο κ. Καμμένος εκπροσωπεί ακροδεξιές απόψεις στην Ελλάδα, εκπροσωπεί αντιευρωπαϊκές απόψεις και αναρωτιόμαστε και νομίζω όχι μόνο εμείς αλλά και χιλιάδες άνθρωποι που ψήφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ τι θα βγάλει αυτή η σύμπραξη του κ. Καμμένου με τον κ. Τσίπρα», είπε ο κ. Θεοδωράκης.

Αναφερόμενος στο Ποτάμι, είπε πως παραμένει σταθερό στα όσα έχει πει και πρόσθεσε: «Θα εκτιμάμε κάθε φορά τις προτάσεις που κάνουν, τις προτάσεις που θα κάνει η κυβέρνηση και θα είμαστε παρόντες για να πούμε είτε ναι, είτε όχι».

Τέλος, μιλώντας για το ενδεχόμενο ψήφου στήριξης ή ψήφου ανοχής από τους βουλευτές του κόμματός του είπε:

«Αυτά πρέπει να έρθουν μετά και από την συνάντηση με τον κ. Τσίπρα και κυρίως μετά τις δηλώσεις της κυβέρνησης, ποιες θα είναι οι προγραμματικές της δηλώσεις. Τι θέλει να κάνει για τη χώρα. Υπάρχει ένας κακός οιωνός με τα όσα έχουν ήδη ανακοινωθεί, αλλά εμείς θα περιμένουμε γιατί είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τη χώρα να γυρίσει σελίδα.

Αυτή η χώρα χρειάζεται μεγάλες αλλαγές. Χρειάζεται να κάνει βήματα μπροστά. Θα τα κάνει; Περιμένουμε λοιπόν από τον υπεύθυνο πρωθυπουργό και όχι από τον κ. Καμμένο, τον κ. Τσίπρα να μας πει τι θέλει να κάνει και αναλόγως θα απαντήσουμε. Αυτό που περιμένουμε από τον κ. Τσίπρα είναι τρία πράγματα: Να κρατήσει τη χώρα στην ευρωπαϊκή πορεία, να κρατήσει τη χώρα σταθερά στην Ευρώπη και να προωθήσει στην Ελλάδα μεγάλες αλλαγές, ριζικές αλλαγές χωρίς κομματικούς ζυγούς».

Να σημειώσουμε πως σήμερα (26/01) στις 19.00, ο Στ. Θεοδωράκης θα έχει συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα.  
efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: