18.1.15

ΝΔ: Αισιοδοξία για πρωτιά και ... τρεις βουλευτές στη Μαγνησία!...

Την αισιοδοξία ότι θα πρυτανεύσει, ακόμη και την τελευταία ώρα, η λογική και το εκλογικό σώμα δεν θα υποκύψει στον λαϊκισμό και την υποσχεσιολογία του ΣΥΡΙΖΑ και θα υπερψηφίσει τη ΝΔ, προκειμένου να...
έρθουν καλύτερες μέρες και να βγει η χώρα από την κρίση, εξέφρασε ο γραμματέας της ΝΟΔΕ Μαγνησίας, Γιώργος Κίτσιος, σήμερα το μεσημέρι, κατά την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας για τη Μαγνησία.

Στην εκδήλωση, που έγινε παρουσία αρκετών φίλων του κόμματος, μίλησε μόνο ο γραμματέας της ΝΟΔΕ και όχι οι υποψήφιοι, που χαρακτήρισε την εκλογική αναμέτρηση τη σημαντικότερη εδώ και δεκαετίες στη χώρα, τονίζοντας ότι στην πραγματικότητα ο λαός δεν ήθελε εκλογές, αλλά σταθερότητα και τη χώρα έσυραν στην αναμέτρηση της 25ης Ιανουαρίου ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή.

Ο κ. Κίτσιος δεσμεύτηκε ότι η ΝΔ, παρόλα αυτά που προηγήθηκαν, προχωράει και εγγυάται Ευρωπαϊκή πορεία, ανάπτυξη και δημοκρατική ομαλότητα, που άλλοι δυναμιτίζουν.
«Μείναμε όρθιοι, ενωμένοι και μπορέσαμε να βγάλουμε τη χώρα από το τέλμα. Η ήττα του λαϊκισμού και η νίκη της ΝΔ στις εκλογές, θα είναι μια νέα σελίδα στην ιστορία της χώρας», δήλωσε ο γραμματέας της ΝΟΔΕ.

Αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις που προσπαθούν να αλλοιώσουν την εικόνα του αποτελέσματος, ο κ. Κίτσιος προέβλεψε εικόνα ανάλογη με τις εκλογές του 2012 όπου 12 δημοσκοπήσεις έφερναν μπροστά τον ΣΥΡΙΖΑ και τελικά η ΝΔ αναδείχτηκε πρώτο κόμμα. «Το ίδιο θα γίνει και τώρα και ο λαός θα αναδείξει τη ΝΔ πρώτο κόμμα, διότι μόνο η ΝΔ έχει σχέδιο και πρόγραμμα για την οικονομία και μπορεί να βγάλει την Ελλάδα πλήρως από την κρίση», ανέφερε.

Για το ψηφοδέλτιο και τους υποψήφιους που το στελεχώνουν, τόνισε ότι συνδυάζει την ενότητα της παράταξης, την εμπειρία, τη γνώση και την ανανέωση, ενώ προέβλεψε ότι η ΝΔ θα μπορέσει να εκλέξει τρεις βουλευτές από τη Μαγνησία.

Στη συνέχεια ο κ. Κίτσιος παρουσίασε τους υποψήφιους που είναι οι Έλενα Αντωνοπούλου – Μπουρούνη διεθνολόγος πρώην αντινομάρχης, Γιώργος Καλτσογιάννης δικηγόρος πρώην αντιπεριφερειάρχης, Μαρία Καπάνη δικηγόρος (που απουσίαζε λόγω υποχρεώσεων), Αθανάσιος (Σάκης) Κοκκίνης δικηγόρος, πρώην αντινομάρχης, Ζέττα Μακρή, βουλευτής, πρώην υφυπουργός, Μιχάλης Μιτζικός, δικηγόρος και επικεφαλής της «Δύναμης Βόλου», Χρήστος Μπουκώρος, δημοσιογράφος και Κώστας Παπαδόπουλος, δικηγόρος και πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μαγνησίας.

Καταλήγοντας ο κ. Κίτσιος τόνισε ότι από τις περιοδείες των υποψηφίων είναι θετικά τα μηνύματα της κοινωνίας για δικαίωση στις εκλογές, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «κανείς δεν θέλει να παίξει με την επιβίωσή του».

Για τη συσπείρωση της ΝΔ τόνισε ότι σήμερα είναι στο 79% και εκτίμησε ότι μπορεί να φτάσει μέχρι το 85%, ενώ επισήμανε ότι την τελευταία εβδομάδα που απομένει μέχρι την κάλπη, θα γίνει το καλύτερο για να περάσουν στους ψηφοφόρους οι θέσεις του κόμματος.

Τέλος, για τα μετεκλογικά σενάρια, ο γραμματέας της ΝΟΔΕ ανέφερε ότι η ΝΔ είναι υπέρ των συνεργασιών, δεν δίστασε να θυσιάσει το συμφέρον της παράταξης για το μέλλον της χώρας και δεν έκανε κωλοτούμπες, όπως την κατηγορούν κάποιοι...
http://magnesianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: