10.1.15

Ο Ευαγγελάτος βίντεο στο Μέγκα, με τη συντέλεια!...



Λάκης Μπέλλος
Από τη Δευτέρα στις ειδήσεις του Μέγκα θα βλέπουμε Ευαγγελάτο, Τρέμη, Πρετεντέρη. Με αυτή τη σειρά να αναφέρονται.
Δεν είναι μια προσπάθεια του Μέγκα να ξεβαλτώσουν τα νούμερα τηλεθέασης του δελτίου ειδήσεων, αλλά να...
ξεβαλτώσουν τα νούμερα της Ν.Δ. Θα τρίβουμε τα μάτια μας απ’ όσα θα δούμε.

Η Τρέμη πριν από λίγο καιρό διώχτηκε ως πλήρως αποτυχημένη και επιστρέφει και παρουσιάστρια και πάνω από όλους. Θα γουρλώσουμε τα μάτια μας από όσα θα δούμε.

Αλλωστε είναι η εποχή που βρίσκεται στην κορυφή της επικαιρότητας η Γαλλία. Μας έχει λείψει πολύ το «Ολλλλλάν» της.

Η παρουσία του Ευαγγελάτου ήταν απαραίτητη στο Μέγκα. Εχουν πληροφορίες για μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα. Χρειάζεται η εμπειρία και η τεχνογνωσία του. Μπορεί και το μπαζούκας.

Επειδή έχω σπουδάσει στον τομέα τον Ευαγγελάτο ξέρω ότι είναι εξπέρ στις γυναίκες των τρομοκρατών και μπορεί να έχει παίξει ρόλο ότι είναι άφαντη η Αγγελική στην υπόθεση Ξηρού, την οποία θα συλλάβει.

Στα πολιτικά υστερεί. Οσα είναι στον αφρό. Αλλά είναι πολύ καλός στο να μας τρομοκρατήσει. Ολοι προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν. Αλλά αυτός θα μας τρομοκρατήσει πραγματικά. Δεν θα μας πει για τη συντέλεια. Θα μας τη δείξει. Εχει κάνει γύρισμα στο Αφγανιστάν.

Ο Πρετεντέρης περνάει σε τρίτη μοίρα προσωρινά. Θα κυριαρχήσει από τις 20 Ιανουαρίου με τις ανακοινώσεις για την Αμφίπολη. Ετοιμαστείτε αυτή τη μέρα να δείτε ζωντανά στο στούντιο τον Μεγαλέξανδρο ή τον Βουκεφάλα...
efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: