24.1.15

Καμμένος: Θέλουμε κυβέρνηση εθνικής ενότητας...


Θα είμαστε οι ρυθμιστές...
«Στις 25 Ιανουαρίου πρέπει ο ελληνικός λαός να αποφασίσει πρώτα απ' όλα την επαναφορά της εθνικής κυριαρχίας στη χώρα», δήλωσε ο Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξη του στην εφημερίδα "Real News".
Οπως...
είπε, η Ελλάδα θα σταματήσει να κυβερνάται μέσω e-mail, η χώρα θα κυβερνηθεί από την κυβέρνηση την οποία θα εκλέξει ο ελληνικός λαός. Εύχομαι να είναι μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Εύχομαι να είναι μια κυβέρνηση η οποία θα ενώσει τους Έλληνες, μια κυβέρνηση η οποία θα επαναφέρει τη δημοκρατία, θα αντικαταστήσει με νομοσχέδια τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου και θα επαναφέρει τη λειτουργία του Συντάγματος, όπου δεν θα επιτρέπονται οι παραβιάσεις του με νόμους τύπου ΕΝΦΙΑ.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ πρόσθεσε ότι απεύχεται την αυτοδυναμία οποιουδήποτε κόμματος:

«Θεωρώ ότι ο ελληνικός λαός θα ψηφίσει σοφά. Δεν θα επιτρέψει αυτοδυναμία. Η αυτοδυναμία σημαίνει αλαζονεία της εξουσίας. Θα δώσει τη δυνατότητα να υπάρχουν κυβερνητικές συνεργασίες Ελλήνων από όλους τους χώρους με μια κοινή πολιτική, αλλά και με σεβασμό στις κόκκινες γραμμές. Μια πολιτική που θα οδηγήσει στη χάραξη μιας εθνικής στρατηγικής, μιας εθνικής θέσης.  Έχουμε κόκκινες γραμμές οι οποίες για εμάς είναι όρκος και δεν κάνουμε ποτέ πίσω, καθώς ό,τι λέμε ισχύει για πάντα».

Και κατέληξε:

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουμε ξεκαθαρίσει ότι όπως ήμασταν οι ρυθμιστές που ρίξαμε τη συγκυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας - ΠΑΣΟΚ, τη συγκυβέρνηση της συγκάλυψης των σκανδάλων και της υποταγής της χώρας σε διακυβέρνηση μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων, την επόμενη μέρα θα συμμετάσχουμε σε μια κυβέρνηση που οι εταίροι μας θα σεβαστούν τις κόκκινες γραμμές τις οποίες έχουμε δημόσια διατυπώσει στον ελληνικό λαό. Μια κυβέρνηση η οποία θα προχωρήσει σε επιτροπή λογιστικού ελέγχου και σε διαγραφή του χρέους μετά από συνομιλίες με τους δανειστές. Με συνομιλίες, όμως, που δεν θα γίνουν από ανθρώπους που περιγράφονται και συμμετέχουν στις λίστες Λαγκάρντ, ούτε στις λίστες του Χριστοφοράκου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: