19.1.15

Μακρή: Οι τράπεζες αδειάζουν από τον πανικό που σπέρνει η ΝΔ...



«Οι δηλώσεις μου για την κοπή χρήματος παραποιήθηκαν», δήλωσε η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη, Ραχήλ Μακρή, στο πρωινό του MEGA. 
Εγω «εξήγησα τον ...
μηχανισμό του ELA και τη λειτουργία του, όπως προβλέπεται. Εν συνεχεία κάποιοι πήραν ένα απόσπασμα της εκπομπής, στην οποία μετείχαν τοπικοί πολιτευτές της Κοζάνης και άρχισαν να κάνουν λόγο για τύπωμα χρήματος.  Εννοούσα τον μηχανισμό ELA που αφορά αποκλειστικά τις τράπεζες, όπως προβλέπεται από την ΕΚΤ», πρόσθεσε.

«Οι τράπεζες έχουν πρόβλημα ρευστότητας και τα ταμεία τους αδειάζουν από την στρατηγική του πανικού που υιοθέτησε η κυβέρνηση για αυτό και κατέφυγαν στον ELA» τόνισε η κυρία Μακρή.
«Ο κ. Καισάριος, υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στη Β' Αθηνών έχει ισχυριστεί με άρθρο του στο capital.gr ακριβώς αυτά που είπα στην επίμαχη εκπομπή. Εάν είμαι γραφική εγώ, είναι και ο κ. Καισάριος, ο υποψήφιός σας» συμπλήρωσε απευθυνόμενη στον υποψήφιο της ΝΔ Αντώνη Μπέζα.

Αναφερόμενη στην υποψηφιότητά της η Ραχήλ διευκρίνισε ότι δέχθηκε το τηλεφώνημα του Αλέξη Τσίπρα αρχικά για τα Γρεβενά, την οποία και αρνήθηκε και εν συνεχεία μετά από δύο ημέρες για την Κοζάνη, διευκρινίζοντας ότι «είμαι συνεργαζόμενη με το ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο της διεύρυνσης του κόμματος για το σχηματισμό μίας κυβέρνησης όλων των Ελλήνων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: