13.1.15

Ο καλύτερος δημόσιος υπάλληλος του κόσμου στο Ποτάμι...

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Ποταμιού είναι ο Παναγιώτης Καρκατσούλης, ο οποίος είναι ο καλύτερος δημόσιος υπάλληλος στον κόσμο. Ο κ. Καρκατσούλης αναδείχτηκε...
καλύτερος δημόσιος υπάλληλος στον κόσμο, αφού πρώτα ψήφισαν 752 εκατομμύρια δημόσιοι υπάλληλοι σε όλο τον κόσμο.

Ο κ. Καρκατσούλης είχε την ιδέα να δημιουργηθούν τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ), που αποδεικνύουν περίτρανα πως οι άλλες δημόσιες υπηρεσίες -που προϋπήρχαν- δεν εξυπηρετούν τους πολίτες, οπότε πρέπει να φτιάξουμε νέες δημόσιες υπηρεσίες αλλά να διατηρήσουμε και τις παλιές.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Χαφιέ-νγκτον Ποστ, ο κ. Καρκατσούλης είχε διοριστεί στο Μαξίμου με απόφαση του Αντώνη Σαμαρά, οπότε μάλλον θα κατάγεται από τη Μεσσηνία.

Ο Αντώνης Σαμαράς επέτρεψε στον κ. Καρκατσούλη να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Ποταμιού, ώστε να μπει στη Βουλή και συνεχίσει να είναι δημόσιος υπάλληλος, οπότε δεν θα χρειαστεί να δουλέψει στον ιδιωτικό τομέα που είναι κόλαση και κινδυνεύεις να σε απολύσουν αν δεν πιάσεις τους στόχους.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης επέλεξε έναν δημόσιο υπάλληλο ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Ποταμιού, γιατί κι αυτός δημόσιος υπάλληλος ήταν τόσα χρόνια, αφού εργαζόταν αποκλειστικά για κρατικοδίαιτους ολιγάρχες.



Μια και ο Παναγιώτης Καρκατσούλης διαφημίζεται ως ο καλύτερος δημόσιος υπάλληλος του κόσμου, να θυμίσω μια φράση του Παύλου Μάτεσι, με αφορμή τον Mack the Knife από την Όπερα της Πεντάρας:

«Τον καλό τον δολοφόνο, τον τραγούδησαν πολλοί. Τον καλό δημόσιο υπάλληλο, κανείς»

(Συγγνώμη, κύριε Καρκατσούλη μου. Αυτό το τελευταίο το θυμήθηκα, όταν είδα τη φάτσα σας. Καλή σας επιτυχία.)...
πηγή pitsirikos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: