13.1.15

Εγγυητής της μη ακυβερνησίας το "Ποτάμι", λέει ο Λυκούδης...

Το "Ποτάμι", εφόσον πάρει την απαραίτητη δύναμη στις εκλογές, θα κάνει ό,τι μπορεί ώστε να μη μείνει ακυβέρνητη η χώρα και να μη γίνουν δεύτερες εκλογές, δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος του Σταύρου, Σπύρος Λυκούδης.

Σχολιάζοντας, μάλιστα, το κλείσιμο της ...
πόρτας σε ενδεχόμενο συνεργασίας με το "Ποτάμι" από την πλευρά του Αλέξη Τσίπρα, ο  Λυκούδης σημείωσε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός στην αναζήτηση συμμαχιών, ούτως ώστε την επομένη των εκλογών να διαθέτει μία διαχειριστική λύση σε περίπτωση που δεν λάβει την αυτοδυναμία.

Ο κ. Λυκούδης σχολίασε επίσης τις επικρίσεις που το Ποτάμι δέχεται για την πολιτική ιδεολογική διασπορά των στελεχών του, λέγοντας πως αυτό είναι το στοιχείο που «δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ουσιαστικότερες και αποτελεσματικότερες συνεννοήσεις». Εγκάλεσε μάλιστα και τον ΣΥΡΙΖΑ για την κριτική που ασκεί ως προς αυτό θέμα, σημειώνοντας πως «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα, το οποίο διαθέτει στις τάξεις του από παραδοσιακούς κομμουνιστές και κλασικούς κεντρώους μέχρι συντηρητικούς ανθρώπους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: