10.1.15

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Επένδυση"...

Η πολιτικο-οικονομική εφημερίδα στα περίπτερα όλης της χώρας...
Μεγάλη Δημοσκόπηση της RASS - Σταθερό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ, που όμως έχει...
μειωθεί μέσα σε μια εβδομάδα από 3,1% στο 2,7% καταγράφει η δημοσκόπηση της εταιρίας RASS, για λογαριασμό της «Επένδυσης», με τον πρωθυπουργό κ.Αντώνη Σαμαρά να εξακολουθεί να έχει μια διαφορά ασφαλείας 10 περίπου μονάδων στο ερώτημα της «καταλληλότητας» από τον κ. Αλέξη Τσίπρα. Μια ελαφρή πλειοψηφία θεωρεί καταλληλότερη να διαχειριστεί τα προβλήματα της χώρας μια κυβέρνηση με «κορμό το ΣΥΡΙΖΑ». Εντυπωσιακό είναι αντιθέτως το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ στην παράσταση νίκης, αφού φτάνει το 77,5%. Από την άλλη πλευρά οι δύο στους τρεις πολίτες θεωρούν «μη εφαρμόσιμο» το οικονομικό πρόγραμμα της σημερινής αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πεπεισμένο ότι δεν πρόκειται να υπάρχει κίνδυνος Grexit δηλώνει το 62,3% αν τελικά ο Αλέξης Τσίπρας γίνει πρωθυπουργός, ενώ το 59,6% δεν φοβάται για τις καταθέσεις του σε μια τέτοια περίπτωση. Τέλος το 51,4% δεν ανησυχεί για την σταθερότητα, αν τελικά μετά τις 25 Ιανουαρίου προκύψει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Πάντως η δημοσκόπηση φανερώνει αρκετές αντιφάσεις στις απόψεις της κοινής γνώμης, που αφήνουν ορθάνοιχτο το παράθυρο για μεγάλες εκπλήξεις και ανατροπές.
Επίσης στην «Επένδυση»

Φρένο στο Grexit από Ντράγκι και Ελληνες Τραπεζίτες – Αυστηρή προειδοποίηση προς Σαμαρά και Στουρνάρα να σταματήσουν τις εκλογικές «ασκήσεις τρόμου». Η αλλαγή ρότας των διεθνών οίκων, που φοβούνται ντόμινο αποσταθεροποίησης και η «αναδίπλωση» του Βερολίνου.
Το ευρώ στο εδώλιο – Στις 14 Ιανουαρίου ξεκινά στο Λουξεμβούργο η εκδίκαση της προσφυγής κατά της «ποσοτικής χαλάρωσης», που απειλεί να βάλει μπουρλότο στην Ευρώπη.
Συνέντευξη Βασίλη Κικίλια – «Ο αγώνας κατά της τρομοκρατίας είναι πέρα από τα κόμματα».
Γαλλία. «Ο εμφύλιος των πολιτισμών» απειλεί την Ευρώπη – Το μακελειό στο Παρίσι, το ανθρωποκυνηγητό κατά των Τζιχαντιστών, η σπέκουλα της ακροδεξιάς και η ανησυχία για διάχυση της τρομοκρατίας σε όλη την Ευρώπη.
Λίστες για όλα τα γούστα – Ολο το παρασκήνιο από τη μάχη συγκρότησης των ψηφοδελτίων των δύο μονομάχων. Τα ανοίγματα, οι μεταγραφές και οι «κομμένοι» της τελευταίας στιγμής.
Διαβάστε ακόμα στην «Επένδυση» plus

Αλέξης Τσίπρας: «Εθνικό έγκλημα η εκχώρηση του ΟΠΑΠ»- Διπλό αυστηρό μήνυμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ προς τον Δ. Μελισσανίδη για τον οργανισμό, αλλά και για το γήπεδο της ΑΕΚ.
Σε επιφυλακή βρίσκονται η Τράπεζα της Ελλάδας και οι διοικήσεις των τραπεζών, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι εκροές καταθέσεων. Το πρώτο 10ήμερο του Ιανουαρίου αποσύρθηκαν από τα γκισέ 1,5 δις. ευρώ. Καθησυχαστικός είναι πάντως ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης.
Βερολίνο και Αθήνα μπλοφάρουν με το Grexit, είναι η άποψη που επικρατεί στα τμήματα ανάλυσης των επενδυτικών οίκων και ανάμεσα στους ξένους οικονομικούς σχολιαστές. Φοβούνται μετάσταση της πολιτικής κρίσης και στοχοποίηση Ιταλίας και Γαλλίας από τις αγορές.
Κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία χτυπάει την πόρτα του… Τσίπρα. Σχέδια από το Πεκίνο για την εγκατάσταση γραμμών συναρμολόγησης αυτοκινήτων αλλά και ηλεκτρονικών στην Δυτική Αττική
Στέλιος Καζαντζίδης - Στο τραπέζι που τα πίνω
Μια ξεχωριστή προσφορά. Πρόκειται για μια σειρά 10 CD και ενός DVD – τιμή στον μεγαλύτερο λαϊκό τραγουδιστή, τον Στέλιο Καζαντζίδη.

Αυτό το Σάββατο το 6ο cd "Στο τραπέζι που τα πίνω", από την μοναδική αυτή συλλογή με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Στέλιου Καζαντζίδη με τίτλο «Η φωνή μου όλη».

Επίσης

Στέλιος Καζαντζίδης - Ντοκιμαντέρ

Ένα σπάνιο ντοκιμαντέρ με στιγμές που σημάδεψαν την καλλιτεχνική πορεία του αξεπέραστου ερμηνευτή

Και

Παραδοσιακές συνταγές με κρέας
Μη χάσετε αυτό το Σάββατο με την ΕΠΕΝΔΥΣΗ τις 30 καλυτερες συνταγές με κρέας από ολόκληρη την Ελλάδα για κάθε περίσταση

Ακόμα

Crazy Love
Το πρώτο από τα τρία μοναδικά CD με 20 αγαπημένα slow τραγούδια από όταν τα ζευγάρια χόρευαν αγκαλιασμένα

Νέα Εποχή – Νέα Εφημερίδα

Η οικονομία και η πολιτική ξαναγράφονται

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: