14.1.15

Σύζυγος βουλευτή προκαλεί...

Κάνοντας σπαγγάτο σε μπαρ! (ΦΩΤΟ)...


Μπορεί να είναι σύζυγος βουλευτή, αλλά αυτό ποτέ δεν εμπόδισε την Κάρεν Ντάντσουκ να κάνει τις... τρέλες της δημόσια και μάλιστα να...
τις μοιραστεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η 31χρονη έκανε πάλι το θαύμα της, αφού έπεσε στα πατώματα μπαρ και έκανε γυμναστικές επιδείξεις μεθυσμένη.

Η Ντάντσουκ, γνωστή στη Μεγάλη Βρετανία για την τάση της να δημοσιεύει προκλητικές selfie, δεν δίστασε να κάνει σπαγγάτο στο πάτωμα ενός μπαρ, αφού πρώτα είχε καταναλώσει τρία μπουκάλια Prosecco με μία φίλη της.

Η 31χρονη, μητέρα δύο παιδιών, είναι σύζυγος του βουλευτή των Εργατικών Σάιμον Ντάντσουκ και δημοτική σύμβουλος στο Ρότσντεϊλ. Τίποτα από όλα αυτά όμως δεν φαίνεται ικανό να την κρατήσει... φρόνιμη. Ετσι, στο βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακούγεται η φίλη της Νικολέτ Νορθ να λέει πως η Ντάντσουκ πιστεύει ότι μπορεί να κάνει σπαγγάτο μεθυσμένη. Αμέσως μετά η 31χρονη το αποδεικνύει, ενώ στη συνέχεια οι δύο γυναίκες πέφτουν στα πατώματα και γελούν.

Η Ντάντσουκ είδε τη δημοτικότητά της να απογειώνεται όταν πέρυσι δημοσίευσε δεκάδες selfie στο διαδίκτυο, με τις περισσότερες να επικεντρώνονται στο πλούσιο μπούστο της.

Μάλιστα, τον προηγούμενο μήνα ανακοίνωσε ότι θα πουλήσει στο eBay φωτογραφίες της με μπικίνι για δέκα λίρες τη μία και μέσα σε μία ημέρα ξεπούλησε τις 400 που είχε στη διάθεσή της και παρήγγειλε νέες...

undefined





undefined



undefined


undefined

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: