24.1.15

Tι πιάνει η "τράτα" του Γιώργου...

papandreou1
Δείτε τις φωτογραφίες...
Σε χαλαρή διάθεση αλλά και με αισιοδοξία για το αποτέλεσμα της Κυριακής, ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Παπανδρέου, συνέφαγε με δημοσιογράφους στο εστιατόριο Τράτα, μην αποφεύγοντας πάντως και την...
πολιτική συζήτηση.
 Επιμένοντας στις δημοκρατικές διαδικασίες και την ανάγκη δημοψηφίσματος έδωσε το στίγμα της πρόκλησης στην οποία θα κληθεί να απαντήσει ο Αλέξης Τσίπρας. Από την κουβέντα δεν έλειψαν οι αναφορές στα περί Πινοσέτ και αριστερού αυταρχισμού με τον Γιώργο Παπανδρέου πάντως να κρατά στάση αναμονής για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ στο εξής, μη επιτιθέμενος στο κόμμα που προηγείται.

Ερωτηθείς για το Ποτάμι υποστήριξε ότι έχει «καλούς ανθρώπους ως υποψηφιότητες», μοιραζόμενος ωστόσο την εμπειρία του ότι εάν έχεις δέκα διανοούμενους οι ισχυρές τους θέσεις μπορούν να προκαλέσουν και μεγαλύτερες αντιπαραθέσεις, γι’ αυτό και επανέλαβε την ανάγκη δημοκρατικών διαδικασιών για τη λήψη αποφάσεων στο τέλος .

Επέμεινε, δε, με νόημα στην ταυτότητα του δικού του Κινήματος από την οποία δόθηκε και το όνομα καθώς πρόκειται για Δημοκράτες και Σοσιαλιστές.

Ο κ. Παπανδρέου με την εμπειρία του προφανώς ως πρώην πρωθυπουργός εκτίμησε ότι εάν ήταν στη θέση του Αλέξη Τσίπρα σήμερα, δεν θα ήθελε την αυτοδυναμία.
Στο τραπέζι υπήρχε κλίμα αισιοδοξίας για τις αυριανές εκλογές και την είσοδο του Κινήματος στη Βουλή.
1gapgapmatrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: