5.1.15

Εκλογές; Ποιες εκλογές;...

Εκεί στο Ραδιομέγαρο της Άγιας Παρασκευής, διοίκηση και διορισμένα "στελέχη" ζουν στο δικό τους κόσμο! Ζουν τον...
κόσμο των ονείρων και της απόλαυσης της εξουσίας. Ζουν στην κοσμάρα τους. Δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι περνούν τις τελευταίες στιγμές ενός μελλοθάνατου , που έχει συγκεκριμένη ημερομηνία εκτέλεσης. Αυτή είναι η 25η Ιανουαρίου.

Έχουν βάλει παρωπίδες, χωρίς να βλέπουν τι συμβαίνει αριστερά-δεξιά και πάνε «ντουγρού» στο «γκρεμό». Πρόεδρος, μέλη ΔΣ και διοίκηση, προσπαθούν να κάνουν οργανωτικά και διοικητικά-όσα δεν έκαναν εδώ και 20 μήνες μετά το μαύρο-μέσα από ρουσφέτια, αναθέσεις εκπομπών-σειρών και μοιρασιά χρημάτων σε όλους τους υμετέρους και φίλους με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, δεσμεύοντας την επόμενη ηγεσία. Αγοράζουν προγράμματα και στήνουν προϋπολογισμούς για τα επόμενα 2-3 χρόνια. Τόσο μυαλό έχουν!!!

Ενώ είμαστε σε προεκλογική περίοδο, παίρνουν παράνομες αποφάσεις, που κάτω από άλλες συνθήκες θα έπρεπε να οδηγούνται στη δικαιοσύνη. Αφού διέλυσαν κάθε εργασιακό δικαίωμα των εργαζομένων στο μόρφωμα και το άφησαν χωρίς προσωπικό, τώρα δίνουν εργολαβίες ανά την Ελλάδα για να καλύψουν με καμεραμέν-τεχνικούς και δορυφορικά VAN τις ανάγκες του μορφώματος για τα επόμενα χρόνια με χιλιάδες ευρώ σε φίλους και γνωστούς.

Όπως έγραψαν και οι τυπολογίες:

«Τα όρια του παραλόγου έχουν πλέον ξεπεραστεί στη λειτουργία της ΝΕΡΙΤ. Στον προϋπολογισμό της κρατικής εταιρείας προβλέπεται πως θα δοθούν ως μισθοί για το 2014 στο προσωπικό 6,1 εκατ. ευρώ, ενώ για τις αμοιβές τρίτων, σε υπηρεσίες κάθε είδους, προϋπολογίστηκε το ποσό των 34,1 εκατ. ευρώ! Το ΔΣ την περασμένη εβδομάδα αποφάσισε τη μεταφορά 20 εκατ. ευρώ από τα λεφτά της ΝΕΡΙΤ προς το υπουργείο Οικονομικών και την ειδική διαχείριση της Αφροδίτης Γουγά. Το ποσό αυτό, που θα δοθεί από τα έσοδα του ανταποδοτικού τέλους του 2014, αιτιολογείται με τη νέα διάταξη στον πρόσφατο νόμο 4310/2014 του υπουργείου Μεταφορών, με την οποία προβλέπεται η πληρωμή της ειδικής διαχείρισης της ΕΡΤ στο υπουργείο Οικονομικών από τη ΝΕΡΙΤ με 26 εκατ. ευρώ, για τις αμοιβές των συμβασιούχων που «νοικιάζει» το υπουργείο στη ΝΕΡΙΤ με βάση τη μεταξύ τους σύμβαση το 2013, όταν μπήκε λουκέτο στην ΕΡΤ. Το ποσό αυτό αφορά την πληρωμή συμβάσεων από τον Μάιο του 2014 έως και τον Ιούνιο του 2015»



Οι άνθρωποι αυτοί λοιπόν, «λογικά» σκεπτόμενοι ξεπέρασαν τη σφαίρα της ψυχιατρικής επιστήμης. Δεν έχουν καταλάβει ότι θα είναι οι πρώτοι που θα κληθούν να λογοδοτήσουν. Οι «χειροπέδες» που κάποιοι ηλίθιοι πέρασαν στην ΕΡΤ ανήκουν σε άλλα χέρια.

Εκείνο το οποίο μπορώ να πω γνωρίζοντας πρόσωπα και γεγονότα, δεν θα συμβεί αυτό που έγινε τον Οκτώβρη του 1981 με τη νίκη του ΠΑΣΟΚ, όταν «μπούκαραν» σε όλες τις θέσεις οργανωμένοι άνθρωποι του κινήματος ακόμα και μέσα στο στούντιο ειδήσεων της ΕΡΤ για να πάρουν μια θέση στην ενημέρωση. Όσοι βρισκόμαστε την εποχή εκείνη στη δημόσια τηλεόραση, σε πρόγραμμα και ενημέρωση, έχουμε πικρές αναμνήσεις.

Επόμενο είναι λοιπόν και τώρα κάποια πρόσωπα που εμφανίζονται στη μικρή οθόνη ή σε θέσεις κλειδιά, να χάσουν αυτό το πλεονέκτημα-όχι βέβαια με τον ίδιο τρόπο. Προτεραιότητα απομάκρυνσης θα έχουν άτομα που έδειξαν προκλητική συμπεριφορά.

Η παράδοση του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ προς τους «αντιπάλους» θα γίνει με όλους τους κανόνες που διέπουν τους θεσμούς και μετά οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν.

Η διοίκηση του μορφώματος, καλά θα κάνει λοιπόν από τώρα, να ετοιμάζεται για την παράδοση-αποχώρηση. ΕΣ(;),Μάης, ΔΣ, Θωμόπουλος, Κοντιζάς, Κουπελίδης, Σουλτανιά, Γουγά και όλα τα παρανόμως διορισθέντα «στελέχη». Οι εργαζόμενοι να είναι ήρεμοι, γιατί «τα ξένα χέρια δεν είναι πάντα μαχαίρια» αλλά… Λύτρωση!...
enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: