25.1.15

Εκλογές με βροχές και καταιγίδες...

Εκλογές με βροχές και καταιγίδες
Σήμερα Κυριακή, ημέρα εκλογών, οι βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστούν, με σταδιακό περιορισμό των φαινομένων από τα δυτικά, ενώ μεγάλα ύψη βροχής αναμένονται στα...
βορειοανατολικά τμήματα της χώρας, στο Αιγαίο και τις βραδινές ώρες στα νησιά του ανατ. Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα. Ισχυροί ως σχεδόν θυελλώδεις άνεμοι νοτίων διευθύνσεων θα πνέουν στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου με εξασθένιση από το βράδυ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 13 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 3 έως 15 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 17 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 7 έως 15 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 11 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά στο Βόρειο Αιγαίο θυελλώδεις, αλλά σταδιακά θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν σε μέτριους. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Νεφώσεις με βροχές τις πρωινές ώρες και γρήγορη βελτίωση, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική.

Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι.

Παροδικές νεφώσεις, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και από το βράδυ βόρειοι μέτριοι έως ισχυροί.

Πηγή: meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: