2.1.15

Ο Τατσόπουλος δεν εύχεται… προειδοποιεί!..

Καθόλου τυπικές δεν ήταν οι διαδικτυακές ευχές του ανεξάρτητου βουλευτή, Πέτρου Τατσόπουλου, για την «καλή χρονιά».

Ο…
Τατσόπουλος, μέσω facebook, δεν περιορίστηκε απλώς στις γνωστές ευχές, παρά «προειδοποίησε» ότι το 2015 θα είναι σκληρό και απρόβλεπτο για όλους, εκτιμώντας ότι «θα κονιορτοποιηθούν στερεότυπα δεκαετιών».

«Θα μπορούσα να επαναλάβω "Καλή Χρονιά", "Ευτυχισμένο το Κλπ" -αλλά λέω, έτσι για αλλαγή, να σας πω κάτι διαφορετικό. Το 2015 θα είναι εξαιρετικά απρόβλεπτο. 

ΟΛΕΣ οι χρονιές είναι απρόβλεπτες, λίγες όμως είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ απρόβλεπτες -και ανάμεσά τους, εικάζω, το 2015. Κατά τη διάρκεια του 2015 θα δοκιμαστούν -και, στην πλειοψηφία τους, θα κονιορτοποιηθούν- στερεότυπα δεκαετιών: η κάλπικη κινδυνολογία της Δεξιάς, η εξίσου κάλπικη δημαγωγία της Αριστεράς κ.ο.κ. Θα είναι μια ΣΚΛΗΡΗ χρονιά για όλους μας, αλλά ΚΥΡΙΩΣ για εκείνους που μας ΠΟΥΛΑΝΕ ΦΟΥΜΑΡΑ. Και κάτι τελευταίο. 

Μην ξεχνάτε ότι κανένα κόμμα -και εννοώ ΚΑΝΕΝΑ- δεν συγκεντρώνει μονάχα σκάρτους ή μονάχα πεφωτισμένους. ΠΑΝΤΟΥ υπάρχουν κάλπηδες, καραγκιόζηδες, απατεώνες. Δεν περιμένω από το εκλογικό σώμα να τους ξεσκεπάσει, διότι και ΜΕΣΑ στο εκλογικό σώμα υπάρχουν κάλπηδες, καραγκιόζηδες, απατεώνες -μας έχει προλάβει ήδη η Πολυδούρη: "Εικόνα σου είμαι, κοινωνία, και σου μοιάζω". Περιμένω ωστόσο αυτή η σκληρή χρονιά, αυτό το σκληρό μάθημα, να μην περάσει -για εκατοστή χιλιοστή φορά- αβρόχοις ποσίν ξανά. Κάτι να μας διδάξει, ιδίως όσους από εμάς έχουν βαρεθεί να παίζουν μονίμως τους μαζοχιστές στο σαδο/μαζό υπερθέαμα. Καλή χρονιά -είπα; Καλή χρονιά»…

Matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: