28.1.15

Γιώργο (τρόπος του λέγειν) χάσατε…

Ο Δραγασάκης, βγαίνοντας από το Μαξίμου, μετά την σύσκεψη που είχε με τους συναδέλφους του των οικονομικών υπουργείων, τα ‘πε, ξεκινώντας από το Χρηματιστήριο, έξω από τα δόντια.

Κραχ έχουμε ζήσει πολλά. Αυτοί που...
επένδυσαν λανθασμένα, σε ιδιωτικοποιήσεις που δεν θα γίνουν, χάσανε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης:

«Είχαμε πολλά κραχ τα τελευταία χρόνια και στην κοινωνία και το χρηματιστήριο. Σε κάθε πολιτική αλλαγή υπάρχει ένα κλίμα αναταράξεων. Μέλημα της κυβέρνησης είναι η άνοδος των μετοχών των τραπεζών και η εύρυθμη λειτουργία τους. Είμαστε ανοιχτοί να ακούσουμε ιδέες και προτάσεις με στόχο την ενδυνάμωση των τραπεζών». 

«Εάν κάποιοι επενδυτές είχαν λανθασμένα επενδύσει σε μία ιδιωτικοποίηση που δεν θα γίνει είναι φυσικό να αλλάξουν κατεύθυνση. Ετοιμάζουμε ένα μακρύ κατάλογο έργων και επενδυτικών ευκαιριών που υπάρχουν στην Ελλάδα. Γιατί πέρα από την Ελλάδα της μιζέριας υπάρχει η Ελλάδα των δυνατοτήτων» είπε ο Γιάννης Δραγασάκης.

Αναφορικά με την διαπραγμάτευση με την τρόικα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης εξήγησε ότι δεν θα υπάρξει «ούτε ρήξη ούτε και συνέχιση μιας πολιτικής που οδηγεί στην καταστροφή».

«Έχουμε σχέδιο. Η Ελλάδα από την Κυριακή το βράδυ είναι μία χώρα που έχει τη δική της άποψη και γνώμη και κατανοούμε ότι και οι άλλες χώρες έχουν τα δικά τους κοινοβούλια. Γι’ αυτό μιλούμε για διάλογο και όχι τσαμπουκάδες»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: