14.1.15

Φτου και φεύγει…

Οι επαγγελματίες του εντυπωσιασμού, πληρώνονται αδρά τις περιόδους πριν τις εκλογές για να στήσουν την επικοινωνιακή καμπάνια των κομμάτων και...
να ξεπλύνουν τις αμαρτίες του παρελθόντος!!!

Στόχος τους είναι να κερδίσουν πελατάκια με κάθε τρόπο… Τώρα αν τα καταφέρνουν ή όχι,  είναι σχετικό!!!  Το ίδιο πάντως «παιχνίδι» αυτό το παίζουν σε κάθε εκλογική αναμέτρηση και οι δημοκοπικές εταιρείες, αφού οι κατ’ εξοχήν πελάτες τους είναι τα ίδια τα κόμματα με τα οποία δουλεύουν και καθόλη την διάρκεια της θητείας τους για πλήθος θεμάτων.

Οι εν λόγω εταιρείες μετριούνται στα δάχτυλα  ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που προκαλούν  ερωτηματικά για το πόσο αντικειμενικές είναι!!!

Τελευταία έφθασαν να αμφισβητούν τον εαυτό τους , όταν  τοποθετούν άλλοτε πρώτο και άλλοτε δεύτερο ως ικανότερο για πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά (!)… την ώρα μάλιστα που τα  στοιχεία της ετήσιας δημοσκόπησης για την Global States Of Mind,  δείχνουν ότι  ο Αντώνης Σαμαράς, ο Ευάγγελος Βενιζέλος και η κυβέρνησή τους, αποτελούν την 3η πιο μισητή κυβέρνηση παγκοσμίως! …Αυτό και αν είναι …«Success Story»…  Η ελληνική κυβέρνηση κατάφερε να ξεπεράσει σε αρνητική κρίση και συναισθήματα που προκαλεί στους πολίτες της, ακόμη και από  τα πιο απολυταρχικά καθεστώτα της Γης.

Όπως και να έχει πάντως τα τελευταία ποσοστά φέρνουν τον ΣΥΡΙΖΑ να φθάνει  ακόμη και το ποσοστό των 33% δίνοντας του  δηλαδή αέρα  αυτοδυναμίας στις εκλογές. Ρόλο-κλειδί στην αυτοδυναμία του παίζει το άθροισμα των κομμάτων που θα μείνουν εκτός Βουλής. Αν αυτό κυμανθεί στα επίπεδα του Μαΐου του 2012, η επόμενη κυβέρνηση  θα είναι κάλλιστα μονοκομματική.

Καθόλου άλλωστε δεν είναι τυχαία και η δήλωση του Παναγόπουλου  της ALCO ο οποίος λέει ότι η διαφορά  ΣΥΡΙΖΑ με ΠΑΣΟΚ φαίνεται να παγιώνεται οριστικά και εξέφρασε την πρόβλεψη ότι μάλλον αυτή η ψαλίδα τελικά θα διευρυνθεί και δεν αποκλείεται να πλησιάσει το όριο της αυτοδυναμίας...
topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: