2.1.15

Ο σκιζοφρενής...

♦ Μπήκαμε από χθες στο 2015 ή 2005 ή 1995 ή 1985. Οπου και να μπήκαμε πάντως, πιάσαμε τον λήγοντα. Καλές χρονιές να 'χουμε.

​♦ Αφού έσκισε τα μνημόνια, ο Σαμαράς σκίζει και τα...
αρχεία του ΣΔΟΕ, με απόφαση που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ και δίνει στον γραμματέα της υπηρεσίας τη δυνατότητα να καταστρέφει οποιοδήποτε έγγραφο και απόφαση. Δεν μπορεί, ο άνθρωπος είναι σκιζοφρενής.

​♦ Είχε δίκιο ο Τσίπρας που έλεγε ότι κλείνουν εταιρείες μεταφορών για να εξαφανίσουν ενοχοποιητικά στοιχεία από τα υπουργεία. Πρωτοχρονιά χθες και είχε τόση κίνηση από φορτηγά στους δρόμους της Αθήνας όπου στεγάζονται υπουργεία, που έκανες απόσταση 200 μέτρων σε μεγαλύτερο χρόνο από το αν ήσουν αποκλεισμένος στην Αθηνών - Λαμίας από τα χιόνια.

​♦ Είναι φανερό ότι καθαρίζουν τα υπουργεία από ενοχοποιητικά στοιχεία. Είναι τόσο πολλά αυτά που πρέπει να εξαφανιστούν -ιδιαίτερα στο υπουργείο Οικονομικών- που αναγκαστικά χρειάστηκε να προσλάβουν πάλι τις καθαρίστριες.

​♦ Το είπαμε, να σταματήσουν στον ΣΥΡΙΖΑ οι συνεχείς αναφορές στο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης. Δεν αντέχεται πλέον. «Καλημέρα» λες σε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και σου απαντάει: «Εχουμε αναφερθεί γι' αυτό το θέμα στο πρόγραμμά μας που ανακοινώθηκε στη Θεσσαλονίκη».

​♦ Επίσης λες «καλησπέρα» σε γαλάζιο στέλεχος και σου απαντάει: «Και πού θα βρει τα λεφτά ο ΣΥΡΙΖΑ;»

​♦ Εχει πιάσει το προεκλογικό σύνθημα της Ν.Δ. «Κάποιοι παίζουν την Ελλάδα στα ζάρια». Και η συνέχεια: «Εμείς την παίζουμε κανονικά».

​♦ Προκλητική η προβολή της ΔΗΜΑΡ από τα ΜΜΕ. Ασχολείται κανείς με το Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών που είχε πάρει τις ίδιες ψήφους στις ευρωεκλογές; Ούτε λέξη. Γιατί λοιπόν ασχολούμαστε με τον Κουβέλη του 0,50; Οχι τοις εκατό. Ούτε μισό ψηφοφόρο εννοώ δεν έχει.

​♦ Είναι κατάλληλος μόνο για Πρόεδρος της Δημοκρατίας που δεν κάνει τίποτα. Εκεί θα βγει φουλαριστός.

​♦ Καλώς όμως γίνονται τόσο πολλές συζητήσεις για τον Γιώργο. Θα κάνει κόμμα τελικά. Την πληροφορία την έχω από μεσίτη γιατί ψάχνει για γραφεία που να έχουν μεγάλο χώρο για διαμόρφωση αίθουσας γυμναστικής.

​♦ Την ανακοίνωση θα την κάνει στο ξενοδοχείο «Τιτάνια» γιατί είναι τιτανιοτεράστιος και για να ξαναθυμηθούμε τον «Τιτανικό».

​♦ Ο Μπουτάρης είπε ότι είναι ΠΑΣΟΚ, αλλά γουστάρει το Ποτάμι. Είναι το γνωστό «Μπουτάρης - Γουστάρεις». Και μια ομόηχη ακόμα λέξη.

​♦ Σωστή πάντως η τοποθέτηση Θεοδωράκη ότι οι ευρωβουλευτίνες Σπυράκη και Καϊλή κακώς ανέλαβαν την προεκλογική εκπροσώπηση των Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ. Οι κυρίες της Ευρωβουλής να παραιτηθούν άμεσα του παχυλού ευρωμισθού τους και η μία εξ αυτών να μην τον βάλει αυτόν τον μήνα στο μαξιλάρι της.

​♦ Τη διαφημιστική εκστρατεία ο Θεοδωράκης την ανέθεσε στον Μητσικώστα.

​♦ Πεσμένα πράγματα για τον Καμμένο. Πρέπει να βάλει οπωσδήποτε υποψήφιο τον Αποστολόπουλο και να κάνει κοινή ομιλία με τον Χαϊκάλη που να τη μαγνητοσκοπούνται ο καθένας ξεχωριστά.

​♦ Οι μόνες σίγουρες δημοσκοπήσεις είναι για το ποσοστό του ΚΚΕ. Ξέρουμε πόσοι ακριβώς θα το ψηφίσουν με απόκλιση ± ενός ψηφοφόρου.

​♦ Η Ν.Δ. έχει οπλοστάσιο επιχειρημάτων κατά του ΣΥΡΙΖΑ. Με πρωταγωνιστή τον Αδωνι βγήκε χθες το σκάνδαλο Δούρου που δεν πήγε στον εκκλησιασμό της Πρωτοχρονιάς!

​♦ Θα γίνει και τρέιλερ: «Η Δούρου δεν πήγε εκκλησία. Επαιζε ζάρια. Εμείς δεν τα κάνουμε αυτά».

​♦ Σκίζει λοιπόν ο Σαμαράς. Μόνο Πρίτι Κολάν δεν έχει σκίσει ακόμα, γιατί, όπως βλέπουμε στις διαφημίσεις τηλεμάρκετινγκ, δεν σκίζονται με τίποτα. Ούτε με ηλεκτρικό πριόνι.

​♦ Τη σκιζοφρένεια Σαμαρά επιβεβαιώνει το γεγονός ότι πιστεύει πως θα ξεσκίσει και στις εκλογές, όπως ξέσκισε δυόμισι χρόνια τον κόσμο...
efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: