27.1.15

Επιθεώρηση έγινε η ΝΔ…

"Στη Συγγρού σε λίγο θα βγουν να διαψεύσουν και τον Μάρκο Σεφερλή"...

Είναι τέτοιος ο πανικός τους στη Νέα Δημοκρατία που δεν καταλαβαίνουν ούτε τη σάτιρα βγάζοντας ανακοινώσεις διάψευσης ακόμα και για δημοσιεύματα που θα ταίριαζαν σε σκετς σε επιθεώρηση.

Βγήκε λοιπόν η...
Νέα Δημοκρατία και διαψεύδει τον Moufanet του protagon.gr, τον Νίκο Ζαχαριάδη. Ο δημοσιογράφος είχε «αποκλειστικές» πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου, «έλειπε ένα κομμάτι από τον πίνακα του Θεόδωρου Βρυζάκη "Ελλάς Ευγνωμονούσα" μπροστά στον οποίο συνήθιζε να ποζάρει ο πρώην Πρωθυπουργός, στις φωτογραφίες που δημοσίευε στο twitter ο Γιώργος Μουρούτης». Το φωτομοντάζ to βλέπετε παραπάνω.

Τσίμπησε λοιπόν η Νέα Δημοκρατία και έβγαλε ανακοίνωση: «Μετά τα όσα παραπλανητικά διέδωσαν για το θέμα της παράδοσης-παραλαβής, κατασκεύασαν και διέδωσαν ισχυρισμούς ότι δήθεν σκίστηκε ο πίνακας “η Ελλάς Ευγνωμονούσα” του Θ. Βρυζάκη, που ο ίδιος ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς επανατοποθέτησε εκεί». Στη Συγγρού σε λίγο θα βγουν να διαψεύσουν και τον Μάρκο Σεφερλή.

Άσε δε που στη Νέα Δημοκρατία λένε το protagon.gr φερέφωνo του ΣΥΡΙΖΑ. Γελούν και οι πέτρες.

Στο κάτω-κάτω μέρος της στήλης του Moufanet μπαίνει πάντοτε το παρακάτω μότο: «Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα». Ούτε αυτό δεν πρόσεξαν.

Είχε και άλλη... είδηση νωρίτερα ο Moufanet: «Επιβεβαιώνονται οι φήμες για Καραμανλή: Φορτηγό με Playstation, τώρα έξω από το Προεδρικό!». Αυτό ακόμα δεν το έχουν διαψεύσει από τη Νέα Δημοκρατία, προφανώς θα ισχύει...

Δημήτρης Κανελλόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: