20.1.15

Είναι υποψήφια του Ποταμιού και... «πολεμίστρια του φωτός»!...


Το βιογραφικό της υποψήφιας Χρύσας Αθανασοπούλου κάνει το γύρο του διαδικτύου προκαλώντας ποικίλα σχόλια. Η 45χρονη εκπαιδευτικός και υποψήφια του Ποταμιού στην Κορινθία αναφέρει...
μεταξύ άλλων στο βιογραφικό της:

«Είμαι προσωπική φίλη του παγκοσμίου φήμης Βραζιλιάνου συγγραφέα Πάολο Κοέλο. Είμαι πολεμίστρια του φωτός» 

Μιλώντας μάλιστα στο isthmos.gr η κυρία Αθανασοπούλου δηλώνει:

«Στο Ποτάμι συνάντησα όμορφους ανθρώπους. Και οι όμορφοι άνθρωποι είναι αυτοί που δημιουργούν όμορφα πράγματα. Στόχος όλων μας να υπερισχύσει η "συνωμοσία του καλού". Άλλωστε, είμαι εκ φύσεως πολεμίστρια του φωτός, που πιστεύει στον "καλό αγώνα". Και συμπεριφέρομαι σαν το νερό που ρέει ανάμεσα στα εμπόδια που συναντά. Αποφασίζω τις πράξεις μου βασιζόμενη στην έμπνευση και την πίστη.
 
Και έχουμε δύναμη. Έχουμε τη δύναμη του νερού: ένα σφυρί δε θα μπορέσει ποτέ να το τσακίσει, ένα μαχαίρι να το τραυματίσει.

Το ισχυρότερο σπαθί του κόσμου δε θα μπορέσει ποτέ ν' αφήσει μια ουλή στην επιφάνειά του. Το νερό ενός ΠΟΤΑΜΟΥ προσαρμόζεται στην πιθανή διαδρομή, χωρίς να ξεχνάει το στόχο του: τη θάλασσα.
 
Αδύναμο στην πηγή, αποκτά σιγά σιγά τη δύναμη των άλλων ποταμών που συναντά.

Και απο μια στιγμή και μετά η δύναμή του είναι απόλυτη. Γιατί εμείς είμαστε το Ποτάμι. Και θέλουμε να κερδίσουμε. Και θα κερδίσουμε, γιατί έχουμε μάθει να δουλεύουμε».

topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: