5.1.15

Καταγγελίες για πλαστό μεταπτυχιακό υψηλόβαθμου στελέχους του ΥΠΑΙΘ...


Απίστευτες καταγγελίες έγιναν από την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών και Λειτουργών Ελλάδας, για κατοχή πλαστού ή παράνομου μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών υψηλόβαθμου στελέχους του υπουργείου Παιδείας.
Η ...
Ομοσπονδία έχει ενημερώσει από τις 30 Οκτωβρίου τόσο το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, όσο και το υπουργείο Παιδείας, με απόρρητες επιστολές, για το συγκεκριμένο θέμα, ωστόσο έως σήμερα δεν υπάρχει καμία εξέλιξη για την καταγγελία.

Ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας, Γιώργος Χριστόπουλος, δήλωσε στο "Ποντίκι" ότι: "Aνοίγει ο ασκός του Αιόλου για πάρα πολλά ζητήματα που αφορούν την ελληνική εκπαίδευση. Το συγκεκριμένο πρόσωπο είναι πάρα πολύ ισχυρό στον χώρο του υπουργείου Παιδείας και έχει λάβει αποφασιστικό ρόλο στην χάραξη κρίσιμων πολιτικών για την εκπαίδευση τα τελευταία χρόνια. Περιμένουμε τις επίσημες αντιδράσεις καθώς εφόσον επαληθευτούν οι καταγγελίες θα πρόκειται γα ένα τεράστια οικονομικό και πολιτικό σκάνδαλο".

Να τονίσουμε το υπουργείο Παιδείας δεν έχει πραγματοποιήσει καμία επίσημη ενημέρωση επί του θέματος, ενώ ήδη έχει καθυστερήσει αρκετά η έρευνα.

topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: