19.1.15

Καμμένος: Αυτό είναι το δίλημμα των εκλογών...

 Καμμένος: Αυτό είναι το δίλημμα των εκλογών
«Το δίλημμα των τελευταίων ημερών πριν την κάλπη δεν είναι αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα, αλλά αν...
το ποσοστό των Ανεξαρτήτων Ελλήνων θα είναι τέτοιο που θα αποτρέψει την αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ και θα σχηματιστεί κυβέρνηση εθνικής ενότητας» επανέλαβε, από τη Λάρισα, ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, σήμερα, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Θεσσαλία, ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αποτελούν δικλείδα ασφαλείας σε μία αυριανή κυβέρνηση εθνικής ενότητας, ενώ προέταξε ως «κόκκινες γραμμές» για τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ το εθνικά θέματα, αλλά και εκείνα της Ορθοδοξίας -«εμείς δεν πρόκειται να δεχτούμε με κανέναν τρόπο ούτε απλές σκέψεις για τον διαχωρισμό Εκκλησίας - Κράτους» δήλωσε- τον λογιστικό έλεγχο για το χρέος και τη διαγραφή μέρους του.

Παράλληλα, υπενθύμισε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες κατεβαίνουν στις εκλογές με τη συμμετοχή εκπροσώπων τεσσάρων κομμάτων στα ψηφοδέλτια τους και πλήθους κινημάτων από όλη την Επικράτεια.

Ο Πάνος Καμμένος μίλησε εκ νέου για «χούντα που κρατά στα χέρια της την πατρίδα μας τα τελευταία χρόνια, που παραδίδει με απόφαση του ελληνικού λαού στις 25 του μήνα» και επιτέθηκε στον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας ότι θέλει να συνεργαστεί με τον Γιώργο Παπανδρέου και σχολιάζοντας πως «αποκαλύπτεται η συμμορία του κολλεγίου».

Δεσμεύθηκε δε, ότι θα επιδιώξει να στείλει στο Ειδικό Δικαστήριο τον Γιώργο Παπανδρέου και όσους οδήγησαν την Ελλάδα στο μνημόνιο. «Αν δούμε πως μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία θα συμμετάσχουμε, πάει να τα κάνει πλακάκια, και θελήσει να αποκρύψει από τον ελληνικό λαό την αλήθεια, τότε πολύ απλά θα ρίξουμε την κυβέρνηση» δήλωσε χαρακτηριστικά.

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: