22.1.15

Διευρύνει τη διαφορά από τη Ν.Δ., ο ΣΥΡΙΖΑ...

 Ανεβαίνει το ΚΙΝΗΜΑ του Γ. Παπανδρέου.
Τι δείχνουν οι μυστικές κυλιόμενες δημοσκοπήσεις...
Επειδή γράφονται πολλά και διάφορα για τις δημοσκοπήσεις και, δυστυχώς για μας τους πολίτες, οι δημοσκόποι συνεχίζουν να παραμένουν ...αδιόρθωτοι και προτιμούν τα...
ευρήματά τους να τα χρησιμοποιούν ως μέσα ασκήσεως πολιτικής και όχι ως "φωτογραφίες της στιγμής" και καταγραφή τάσεων του εκλογικού σώματος, αποφάσισα ν' ανοίξω και 'γω τα χαρτιά μου.

Του Neo

Λοιπόν, παραθέτω τα ευρήματα των κυλιόμενων μετρήσεων τριών εταιρειών, από τις λεγόμενες σοβαρές, το προηγούμενο διάστημα. Το πρώτο κύμα των κυλιόμενων μετρήσεων είναι στις 9/1 και το δεύτερο μια εβδομάδα αργότερα, στις 16/1. Αύριο, Παρασκευή 23/1, θα σας αποκαλύψω και το τελευταίο κύμα.

Το ενδιαφέρον είναι πως τα ευρήματα των κυλιόμενων μετρήσεων που σας αποκαλύπτω σήμερα είναι αυτά τα οποία παραλαμβάνουν οι κύριοι Σαμαράς και Βενιζέλος και όπως θα διαπιστώσετε δεν είναι ακριβώς τα ίδια με αυτά που δημοσιοποιούνται.

Έχουμε λοιπόν και λέμε: Στις 9/1 τα αποτελέσματα ήταν τα εξής: ΣΥΡΙΖΑ 32,5 - 35,5%, Ν.Δ. 26,6 - 29,1%, Χρυσή Αυγή 5,5 - 6,6%, Ποτάμι 4,7 - 6,4%, ΚΚΕ 4,1 - 5,4%, ΠΑΣΟΚ 3,4 - 4,6%, ΚΙΝΗΜΑ 2,2 - 3,1%, ΑΝΕΛ 2,7 - 3,4%.

Και στις 16/1 τα αποτελέσματα ήταν: ΣΥΡΙΖΑ 33,5 - 36%, Ν.Δ. 26,8 - 29,2%, Χρυσή Αυγή 5,4 - 6,8%, Ποτάμι 4,4 - 5,9%, ΚΚΕ 3,7 - 4,9%, ΠΑΣΟΚ 2,8 - 3,7%, ΚΙΝΗΜΑ 2,8 - 3,6%, ΑΝΕΛ 2,3 - 3%.

Με βάση τα αποτελέσματα αυτά παρατηρούμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ανοδική τάση και φαίνεται να κατοχυρώνει μιά μεσοσταθμική διαφορά 5,5 μονάδων. Η Ν.Δ. και η Χ.Α. παραμένουν σταθερές. Ποτάμι, ΚΚΕ, ΠΑΣΟΚ και ΑΝΕΛ συμπιέζονται προς τα κάτω, ενώ ανοδική είναι η τάση για το ΚΙΝΗΜΑ του Γ. Παπανδρέου, το οποίο φαίνεται πως εισέρχεται στην Βουλή. Η πιθανότητα αυτοδυναμίας του ΣΥΡΙΖΑ στις 9/1 ήταν 30% και στις 16/1 ανέβηκε στο 55%.

Σημειώνουμε πως στα προαναφερθέντα ευρήματα δεν περιλαμβάνεται η εβδομάδα που διανύουμε, η οποία κατά κοινή ομολογία ήταν ιδιαίτερα καλή για τον Γ. Παπανδρέου με τις τηλεοπτικές εμφανίσεις που έκανε.
 Καλή επίσης λέγεται, από τους δημοσκόπους, πως ήταν η εβδομάδα και για τους ΑΝΕΛ, οι οποίοι μάλλον εισέρχονται και αυτοί στη Βουλή. Όπως καλή ήταν και για τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μάλλον διευρύνει τη διαφορά του από τη Νέα Δημοκρατία.

Αύριο, πιθανότατα το βράδυ, θα σας παρουσιάσω, όπως σας είπα, το τελευταίο κύμα των κυλιόμενων δημοσκοπήσεων τα ευρήματα των οποίων θα γνωρίζουν οι αρχηγοί των κομμάτων και τα επιτελεία τους, ουχί όμως και οι κοινοί θνητοί, οι οποίοι θα πρέπει να περιμένουν το exit pool της Κυριακής, και αφού κλείσουν οι κάλπες, για να δουν τους δημοσκόπους να διορθώνουν τις ενδεχόμενες αβλεψίες τους...
mistikespsifoforiesΤο χαρτί με τα αποτελέσματα των κυλιόμενων δημοσκοπήσεων όπως τα αντέγραψε ο Neo. Στην πρώτη στήλη είναι τα ευρήματα της 16/1 και στην παρένθεση της 9/1...
matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: